Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

Малце касно палам јас за Lockerz ама, случајно да не има некој шо сака покана? Ми требаат уште 4 луѓе за да станам з листер.:smir:

Малце касно палам јас за Lockerz ама, случајно да не има некој шо сака покана? Ми требаат уште 4 луѓе за да станам з листер.:smir:

Не фала јас сум з-листер уште пред 2 недели:pos2:

На тој што му треба покана ќе си пиши: можи една покана на [e-mail]? и готово. Барај форуми на кои нема ваква тема, таму се прават најмногу реферали. Исто така промовирај по пријатели.

Не фала јас сум з-листер уште пред 2 недели:pos2:
Е да веќе некои од вас имаат накај 1000 поени, се надевам дека на тие што нарачале поголеми работи нема да ви наплатат некоја ненормална сума за поштарина.

Е да веќе некои од вас имаат накај 1000 поени, се надевам дека на тие што нарачале поголеми работи нема да ви наплатат некоја ненормална сума за поштарина.

Како што забележав во претходните страници за macbook(епл лаптоп) земале само 200 денари поштарина :D Се надевам дека е така :wink:

LOCKERZSecond try (FB ate the update)! Wednesday update: We're still processing orders-thanks for your patience. To answer your questions: 1) If you redeemed legit, you WILL get your order; 2) We'll contact you if you need to resend anything to us; 3) We don't have a December restock date; 4) Everyone can participate; 5) Prices will NOT go up. Have a great day!

Ај пак да прашам каде да испратам мејл доколку имам проблеми со страната, зошто 3 члена веќе се регистрирале преку мене ми даде поени за тоа и ги појавува во средината каде што ставаат видеа, известувања и слични работи а лево сеуште пишува "1 accepted friend, 19 to go" решение ?

Ај пак да прашам каде да испратам мејл доколку имам проблеми со страната, зошто 3 члена веќе се регистрирале преку мене ми даде поени за тоа и ги појавува во средината каде што ставаат видеа, известувања и слични работи а лево сеуште пишува "1 accepted friend, 19 to go" решение ?

support@lockerz.com ama so aku im pisis, nit ke popravat nit ke ti vratat mail.

Кај виде дека за лаптопот барале 200 денари?

Епа имае некој напишано поназад по страниве незнам таму о% па после 5%за за ДДВ и на крајот реце дека само за ДДВ земале 200денари :pipi:

Има ли некој проблем со страната на Локерз последните 2 дена споро ми отвара а не ми дава по 4 поени што се логирам секој ден??:tapp:

Ајде и ја се регистрира, па да видеме шо е работа...!

Иначе за вечер ги стави Рома, Фулам и Шахтјор кецови, па ке видеме шо ке биде.

Иначе некако многу лесно ми се овие наградите, кој знае дали е сето ова поштено?:toe:

>>>>>>>>>>>

А да прашам нешто?
Дали некој го пишува телфонскиот број за да ви пратат активациски код, зашо без него ја како шо разбра не може да порачуваш!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom