Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

few weeks може да се две, а може и пет!
Не гледам разлика во 2 и 5:)

И ќе имат сега ресток или не, колку време само збирам со овај не Z членов поени, и стигнав некако до 200 :vozbud:
Брат збирај,

Ќе има ресток сигурно овој месец,ама сеуште немаме информации.

Јас се регистрирав, ама страната е хаос. Ни рачуна поени, ни е средена.

Ова бета верзија е?

Abe ima nekoj poeni za da naraca nesto, da vidime dali ke stigni :)

Kај мене единствениот баг е што треба да се одлогирвам. па да се логирвам за да ми дај поени за логирањето.

Kај мене единствениот баг е што треба да се одлогирвам. па да се логирвам за да ми дај поени за логирањето.
исто и кај мене само шо некад коа ке се одлогирам и логирам место да ми даде ми зима 4 .. и тоа ми се има десено 5-6 пати ама ме мрзи меил да им пуштам

исто и кај мене само шо некад коа ке се одлогирам и логирам место да ми даде ми зима 4 .. и тоа ми се има десено 5-6 пати ама ме мрзи меил да им пуштам

Мене не ми е јасно како ти е мрза да им пишиш, а не ти е мрза да влегвиш по 100 пати на странава.

How To Earn PTZ
1 PTZ = $1

On Lockerz, 1 PTZ = $1. You can then redeem these PTZ for real life prizes like Macbooks, iPods and video games. Here some ways that you can earn PTZ.

-Playing the game when you first sign up. This is an easy way to earn 20-40 PTZ right off the bat.
- Referring your friends. You get 2 PTZ per person you refer, all you have to do is send them a Lockerz invite.
- Completing the Dailies. These are simple questions like, "What are you favorite pair of jeans?" and when you answer them you get 2 PTZ.
- Signing on daily. You get 2 PTZ if you log on to Lockerz that day.

At the time these are the only way to earn PTZ but hopefully we will see some more things introduced

Фактицки ние ги плакаме работиве дупло според моја пресметка :pos2: ама ако вистина пуштаат за нас е добро

128 Страни скоро 2000 поста добро освен маичка и усб(кое има поштарина 200 ден а кај нас е малопродажна цена 190) добил некој нешто ?!?!

128 Страни скоро 2000 поста добро освен маичка и усб(кое има поштарина 200 ден а кај нас е малопродажна цена 190) добил некој нешто ?!?!

тебе никој ништо не те праша ако не сакаш не бери поени барем не се мешај бо темава:tapp:

маица, маица - важно е да е гага :tv:
а зар и УСБ доби некој :tv:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom