Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

Член од
22 август 2009
Мислења
214
Поени од реакции
19
Абре чоек тој ридим е за американциве, не за нас од европа,ние не можиме да порачвиме на тој ридим.За нас колку што слупнав од другар ке имало на 13-ти.
да утре на 13 ќе има, и според некој што кажуваа ќе биде во 11:59 PM во нивно време, што кај е 6 часот сабајле.

T

Tetro

Гостин
А да не мислите дека стана ептен скам за користење?

Порано можевме со поени да земаме од продавницата (земав само два термоса :) ), а сега ѓи кренаа цените у пм, па не можеме да земеме ништо.

T

Tetro

Гостин
А да не мислите дека стана ептен скам за користење?

Порано можевме со поени да земаме од продавницата (земав само два термоса :) ), а сега ѓи кренаа цените у пм, па не можеме да земеме ништо.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
АЈ да не се навратувам назад многу во темава, ако може некој набрзина да ми одговори. Порачал некој со поени стигнува во Македонија или не? Пробувам хбох ама Македонија ја нема на листа!!!

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
АЈ да не се навратувам назад многу во темава, ако може некој набрзина да ми одговори. Порачал некој со поени стигнува во Македонија или не? Пробувам хбох ама Македонија ја нема на листа!!!
Море порано одговор на темава добивав за 1 мин сега се чека по 1 ден. КАЈ СТЕ МОРЕ!!! АЛЛОООО

Член од
22 август 2010
Мислења
45
Поени од реакции
1
Имам мал проблем со amazon.com. Ми го исклучија акаунтот и сеа неможам да извршувам повеќе хитови, а ми требаат уште 10 долари да го земам тоа што сакам :( Е сеа да не знае некој дали има на нет free Gift Cards или Promotional Codes??

Член од
2 октомври 2009
Мислења
100
Поени од реакции
2
Море порано одговор на темава добивав за 1 мин сега се чека по 1 ден. КАЈ СТЕ МОРЕ!!! АЛЛОООО
од шопот не може се уште за македонија не нема а и кузнае дали ќе не има некогааш никогаш , ако имаш некој по странство праи некако инаку не може

Член од
23 јуни 2007
Мислења
368
Поени од реакции
333
Имам мал проблем со amazon.com. Ми го исклучија акаунтот и сеа неможам да извршувам повеќе хитови, а ми требаат уште 10 долари да го земам тоа што сакам :( Е сеа да не знае некој дали има на нет free Gift Cards или Promotional Codes??
Promo Codes се обично врзани за конкретен производ, или продавач, и тие ги има, ама тешко дека баш за тоа ти што сакаш, ќе најдеш. А Gift Certificates можеш да освоиш на некои сајтови, на пример beterz ги има како награда, и јас имам земено, ама одамна, не знам дали сеуште се чесни. И, секогаш можеш да си доплатиш со картичка, 10 долари не се премногу.

Член од
22 август 2010
Мислења
45
Поени од реакции
1
Promo Codes се обично врзани за конкретен производ, или продавач, и тие ги има, ама тешко дека баш за тоа ти што сакаш, ќе најдеш. А Gift Certificates можеш да освоиш на некои сајтови, на пример beterz ги има како награда, и јас имам земено, ама одамна, не знам дали сеуште се чесни. И, секогаш можеш да си доплатиш со картичка, 10 долари не се премногу.
Знам дека не се премногу али немам никој што има mastercard :/

Член од
3 март 2010
Мислења
656
Поени од реакции
444
so e ova be na amazon skros dupat sakam nesto da kupam za kg zemat min 10 usd plus pratkata uste 50 pa se na se 150 za dostava, znajte nekoj za elektrotehnika so dostavuva bez naplakajnje na tezina i da ne zema skapo, a i dali ima nekoj uspeano da adni kupon za namalenie na proizvodot ili dostava gratis oti kolku so me izvestija mene samo od amazon ima kuponi a za reseleri ne vazat kuponite preku amazon samo direktno na nivnite sajtoj

da ti ebam i drzava ostaj drugoto pa i ovie na carina ke me oderat aj nekoj ako znaj kolku ke me fati carina za sokovnik od 200 usd i dostava 95 usd

Член од
13 октомври 2010
Мислења
7
Поени од реакции
5
Hotfile.Com - Начин на заработка на интернет...

Можеби повеќето од вас се запознаени со Hotfile: One Click File Hosting, хостер кој ви плаќа за секој симнат фајл... Едноставно, сите што сте uploader-и и што качувате фајлови на интернет, приклучете се, закачувајте и правете пари... Моето искуство е ОДЛИЧНО!! :D

Доколку има заинтересирани и доколку некој сака да ми биде реферал пишете ми пп.

T

Tetro

Гостин
Ништо ново. Многу доцниш. Го користев и ова чудо, ама тешко се прават пари. Посвети се на нешто поинтересно. Најди си работа. :)

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
Ништо ново. Многу доцниш. Го користев и ова чудо, ама тешко се прават пари. Посвети се на нешто поинтересно. Најди си работа. :)
И уште поважно, да стане од коНпјутер.

Тркалај ѓевреци на пример. Едукативно е и спортски.

Kajgana Shop

На врв Bottom