Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

Член од
3 април 2010
Мислења
14
Поени од реакции
0
Moze li nekoj da mi pise dali toa na vk.com sto bese ke pocne pak ili nema nisto od toa.

FeliXxX

Нинџа
Член од
27 април 2010
Мислења
808
Поени од реакции
282
Moze li nekoj da mi pise dali toa na vk.com sto bese ke pocne pak ili nema nisto od toa.
идам д на темата да го пишам тоа ...и гледам ти си го пишал...иначе глупа работа се новите ајподи шо излезеа...5ген беа подобри

DonRistovski

Peace Disturber
Член од
1 септември 2009
Мислења
3.547
Поени од реакции
4.454
Има ли некој нешто добиено од локерз? И ако има отприлика за колку време стигнало и колку ве коштало поштарина?

acermk

лавот во сенка
Член од
18 јуни 2009
Мислења
1.926
Поени од реакции
839
јас требаше да добиам ајпод ама ми рекоа дека невалидни поени сум имал и се откажав а ми стигна мајцата за з-лист член...

DonRistovski

Peace Disturber
Член од
1 септември 2009
Мислења
3.547
Поени од реакции
4.454
Знае ли некој кога ќе биде следниот redemption на локерз?

Член од
8 јануари 2009
Мислења
53
Поени од реакции
0
Член од
9 февруари 2011
Мислења
9
Поени од реакции
2
С О О П Ш Т Е Н И Е ! ! !

Им се соопштува на сите заинтересирани дека на ден (од денес па се до недоглед во иднината) ќе се врши регрутација на нови членови на социјалната мрежа која за една година го прегази Твитер а сега опасно му се заканува на Фејсбук.
Причината е едноставна, таа за разлика од Фејсбук им плаќа на своите членови за скоро сите активности на мрежата.

ЕВЕ ДОКАЗ:
isplata.JPG

ЗБОРНО МЕСТО:

http://peoplestringmacedonia.blogspot.com

а може и на лице место:

http://www.peoplestring.com/?u=jablan

Сите заинтересирани после регистрацијата многу е пожелно да ми се обратат лично на е-маил порака која што ќе ја најдат во содржината на блогот за да споделам со нив некои “финти“

Поздрав до сите, не плашете се од регрутацијава , камо среќа вакви да беа сите регрутации.

Член од
9 февруари 2011
Мислења
9
Поени од реакции
2
Wiqiwki.com is a great concept and new website that can help users grow their social media traffic and followers in an easy, cost effective way.

The site will enable you to add followers and friends on social media platforms such as Twitter, Facebook and Youtube. In turn this generate more traffic to your main website which you can then turn into valid customers for your service or product.

What is important to underline here is that the service does not infringe any of the rules of Twitter or Facebook and you do not need to give access or your passwords to anyone so your security and online details are safe and secure.

Wiqwiki does not sell followers, it creates an environment in which users who already have Twitter and Facebook accounts can accumulate new followers and friends. People are finding that they can increase the number of followers in twitter by as much as 300 in a day. This is great news for everyone.

Register Now and GET 10 Points. www.wiqwiki.com

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
Умре темава а? Луѓе, овие од Бетерз плаќаат (PayPal или Amazon) или да не се замарам?

marTin*

мαјатιη™
Член од
10 октомври 2008
Мислења
287
Поени од реакции
12
Може некој подетално да ми објасни околу hotfile како се заработува и слично.

Kajgana Shop

На врв Bottom