Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

Член од
14 март 2010
Мислења
146
Поени од реакции
6
Од кај никна ти пак на форумот? До кај си со заработките?

** темава нека се спои со постоечката за Локерз, бетерз,...... :)
Што од каде... кога си ме сретнал ти мене, за да никнам пак? ај биди појасен ;) Иначе јас почнав пред 1-2 недели и ми оди супер :) А за тебе нз... и јас пред да почнам си викав, тешко, вака така... ама ете лесно било :)

D-Wade

Miami Heat
Член од
13 октомври 2009
Мислења
597
Поени од реакции
69
кој вика бе дека тешко се заработува на хф :) јас по 30-60$ неделно правам зависи колку сум слободен

последнава недела послабо оти ми е паднат ранкот и немам многу слободно време за аплоадирање :)

Attachments

Член од
14 ноември 2010
Мислења
708
Поени од реакции
140
Кажете дали е безбедно да се даваат лични податоци на вакви страни, во овој случај на Lockerz ?
Знам дека сигурно некој има прашано за ова, али има премногу коментари па затоа ако можете да ми одговорите...

Член од
14 март 2010
Мислења
146
Поени од реакции
6
Кажете дали е безбедно да се даваат лични податоци на вакви страни, во овој случај на Lockerz ?
Знам дека сигурно некој има прашано за ова, али има премногу коментари па затоа ако можете да ми одговорите...
Хахахаха а шо подразбираш ти под не безбедност? :) И да им дадеш податоци шо можи да ти е? :D

Член од
14 ноември 2010
Мислења
708
Поени од реакции
140
Хахахаха а шо подразбираш ти под не безбедност? :) И да им дадеш податоци шо можи да ти е? :D
Пф...има случаеви коа биле крадени идентитети, да ти провалат во сметка во банка, ама као што глеам овој сајт е легален па најверојатно не ми требало да има такви случаеви..

Член од
30 декември 2009
Мислења
547
Поени од реакции
149
Ima nekoj nesto zemeno na lockerz nesto go utnaa epten tesko da se dojde do nesto

T

Tetro

Гостин
Ima nekoj nesto zemeno na lockerz nesto go utnaa epten tesko da se dojde do nesto
Порано да, имаше за земање разни ствари. Откако ги качија цените на производите (да мора да купуваш со пари), немам земено, па и не кликам повеќе.
Локерз е шит веќе.

pcjodamaster

:trololo:
Член од
20 мај 2006
Мислења
4.180
Поени од реакции
127
кој вика бе дека тешко се заработува на хф :) јас по 30-60$ неделно правам зависи колку сум слободен

последнава недела послабо оти ми е паднат ранкот и немам многу слободно време за аплоадирање :)
Што е всушност hf?

Kajgana Shop

На врв Bottom