- Член од
- 2 април 2006
- Мислења
- 14.363
- Поени од реакции
- 3.069
Едвај чекам да го земам У-ЕС_БЕ+ТО...секако дека ќе седам!!ristok ke imalo na 31-vi dekemvri tocno na polnok.
taka da sedite doma pred kompjuter i cekajte.

Едвај чекам да го земам У-ЕС_БЕ+ТО...секако дека ќе седам!!ristok ke imalo na 31-vi dekemvri tocno na polnok.
taka da sedite doma pred kompjuter i cekajte.
haha друже не се радувај предвреме да не ти начукат поштарина и царина тогаш дури ке го земеш У-ЕС_БЕ+ТО т.е многу повеке од цената колку што е во продавница :tv:Едвај чекам да го земам У-ЕС_БЕ+ТО...секако дека ќе седам!!![]()
Ако не ти се чита не читај на темава, не мора да показуваш дека ти е криво што немаш акаунт сеа. :nenene::baeh::baeh:haha друже не се радувај предвреме да не ти начукат поштарина и царина тогаш дури ке го земеш У-ЕС_БЕ+ТО т.е многу повеке од цената колку што е во продавница :tv:
...............................................................................................![]()
Ако не ти се чита не читај на темава, не мора да показуваш дека ти е криво што немаш акаунт сеа. :nenene::baeh::baeh:
газда на ЛокерС е бившиот на Амазон реката, а газда на Јаху е бившиот на Монт Еверест.
УЕСБЕ :smir:
Па отворете на сметка на некој од твоите родители.Xaxa Mac))..Abe Joey biva da se vadi visa elecrton samo na 16 godisnjaci a ja sum 14... lool skapana drzava![]()
Мислам не,Ama so fajde koga kartickata nema da glasi na moe ime...
A da te pitam mora li da se otvori od Tutunska neli mozi od ohridska master da se otvori?
Добро те молам џабе не праќај постови !!!мене локерс ми зема 5 минс во денот и ако не сакаш не бери разбра!!хехе не ми е ич криво да ти кажам не се замарам јас со овие страни само ми е смешно тоа што не сте информирани за повекето работи ете еден пример за поштарина и царина али тешко дека ке ви пратат пошто досега некој ке се пофалеше дека добил нешто ...освен маичка од 50 денари....
Инаку имам акаунт морав да креирам пошто ме молеше еден од форумов да се регистрирам на негов линк не можев да го одбијам
тој веке чека еден месец можи за некое си нинтендо мислам и векем се сети дека му го т.... во гз![]()
Шо сакашe да кажеш?Добро те молам џабе не праќај постови !!!мене локерс ми зема 5 минс во денот и ако не сакаш не бери разбра!!
Eпа ако не го интересира нека не збира птз не го тера никој!!бтв јас ке се снајдам со на братми картичката секако јас не можам да извадамШо сакашe да кажеш?
неможе paypal у македонија...можеш alertpay...Или веќе ако имаш пари на пејпал има сајтови кои префрлаат пари од pay pal на alertpay со одредена такса.Направи некој пејпал акаунт? А иначе нешто што најдов пребарувајќи по интернетов:
Цитат:
PayPal за Македонија не постои.Може да си направеш акаун у Хрватска ама пак и од тој акаунт не ке можеш да примаш пари туку само да пракаш.
Ова вистина е или нема везе?