Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

Член од
24 јануари 2008
Мислења
1.135
Поени од реакции
140
Едвај чекам да го земам У-ЕС_БЕ+ТО...секако дека ќе седам!!:vozbud:
haha друже не се радувај предвреме да не ти начукат поштарина и царина тогаш дури ке го земеш У-ЕС_БЕ+ТО т.е многу повеке од цената колку што е во продавница :tv:
............................................................................................... :tapp:

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
haha друже не се радувај предвреме да не ти начукат поштарина и царина тогаш дури ке го земеш У-ЕС_БЕ+ТО т.е многу повеке од цената колку што е во продавница :tv:
............................................................................................... :tapp:
Ако не ти се чита не читај на темава, не мора да показуваш дека ти е криво што немаш акаунт сеа. :nenene::baeh::baeh:

газда на ЛокерС е бившиот на Амазон реката, а газда на Јаху е бившиот на Монт Еверест. :tapp:

УЕСБЕ :smir:

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

x7Monster

kajgAnster!
Член од
4 декември 2009
Мислења
325
Поени од реакции
6
Xaxa Mac))..Abe Joey biva da se vadi visa elecrton samo na 16 godisnjaci a ja sum 14... lool skapana drzava :(:mad:

Член од
24 јануари 2008
Мислења
1.135
Поени од реакции
140
Ако не ти се чита не читај на темава, не мора да показуваш дека ти е криво што немаш акаунт сеа. :nenene::baeh::baeh:

газда на ЛокерС е бившиот на Амазон реката, а газда на Јаху е бившиот на Монт Еверест. :tapp:

УЕСБЕ :smir:

хехе не ми е ич криво да ти кажам не се замарам јас со овие страни само ми е смешно тоа што не сте информирани за повекето работи ете еден пример за поштарина и царина али тешко дека ке ви пратат пошто досега некој ке се пофалеше дека добил нешто ...освен маичка од 50 денари....
Инаку имам акаунт морав да креирам пошто ме молеше еден од форумов да се регистрирам на негов линк не можев да го одбијам
тој веке чека еден месец можи за некое си нинтендо мислам и векем се сети дека му го т.... во гз :toe:

x7Monster

kajgAnster!
Член од
4 декември 2009
Мислења
325
Поени од реакции
6
Ama so fajde koga kartickata nema da glasi na moe ime...:(
A da te pitam mora li da se otvori od Tutunska neli mozi od ohridska master da se otvori?

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Ama so fajde koga kartickata nema da glasi na moe ime...:(
A da te pitam mora li da se otvori od Tutunska neli mozi od ohridska master da se otvori?
Мислам не,

Иначе за утре што е изнеадувањето не се секирајте сигурно нема да биде restock, дека таков им е празникот сите се по дома вечери ова она. не очекувајте restock.

punkbooster

Black Rose Dying
Член од
10 декември 2009
Мислења
845
Поени од реакции
29
хехе не ми е ич криво да ти кажам не се замарам јас со овие страни само ми е смешно тоа што не сте информирани за повекето работи ете еден пример за поштарина и царина али тешко дека ке ви пратат пошто досега некој ке се пофалеше дека добил нешто ...освен маичка од 50 денари....
Инаку имам акаунт морав да креирам пошто ме молеше еден од форумов да се регистрирам на негов линк не можев да го одбијам
тој веке чека еден месец можи за некое си нинтендо мислам и векем се сети дека му го т.... во гз :toe:
Добро те молам џабе не праќај постови !!!мене локерс ми зема 5 минс во денот и ако не сакаш не бери разбра!!

punkbooster

Black Rose Dying
Член од
10 декември 2009
Мислења
845
Поени од реакции
29
Шо сакашe да кажеш?
Eпа ако не го интересира нека не збира птз не го тера никој!!бтв јас ке се снајдам со на братми картичката секако јас не можам да извадам :(:uvo:

Член од
28 април 2007
Мислења
478
Поени од реакции
15
Направи некој пејпал акаунт? А иначе нешто што најдов пребарувајќи по интернетов:

Цитат:
PayPal за Македонија не постои.Може да си направеш акаун у Хрватска ама пак и од тој акаунт не ке можеш да примаш пари туку само да пракаш.
;)

Ова вистина е или нема везе?

The Healer

Исцелителот
Член од
19 февруари 2009
Мислења
139
Поени од реакции
7
Гого дибеку, мислам дека сфативме дека е така, не знам зашто ја прошируваш темава понтаму ^^ Те сакам!

Член од
28 април 2007
Мислења
478
Поени од реакции
15
Доста читаш бе ти тука :) Нели имаше демек живот. Офтопик: утре да ми ја донесеш алхемичарот иначе те згазив.
Онтопик: Чекам одговор за пејпал дали стварно немоеш да примаш пари пошо ако е така како ќе ти ги даат локерз. Ма ништо не даваат. На другар (џиџо) му рекле прати ни ги точните информации. Овој им ги пратил на мејл, овие му рекле не ти се точни прати ни ги најкасно до вторник иначе нема награда. Нарача појачало за гитара малечкото.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Направи некој пејпал акаунт? А иначе нешто што најдов пребарувајќи по интернетов:

Цитат:
PayPal за Македонија не постои.Може да си направеш акаун у Хрватска ама пак и од тој акаунт не ке можеш да примаш пари туку само да пракаш.
;)

Ова вистина е или нема везе?
неможе paypal у македонија...можеш alertpay...Или веќе ако имаш пари на пејпал има сајтови кои префрлаат пари од pay pal на alertpay со одредена такса.

Kajgana Shop

На врв Bottom