Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

ArsVivendi

самовработена невработена
Член од
15 април 2007
Мислења
603
Поени од реакции
31
Се е јако на ајдподот само ме нервира неможам да најдам софтвер што ќе ми ги среди albumartwork.
Со iTunes сам си го средубаш albumartwork-от. Само ќе го напишеш точното име на албумот (во Get Info на десен клик) и после со десен клик идеш Get Albumartwork, и ќе ти ја најде сликата, која ќе се гледа на iPod-oт.

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.102
Поени од реакции
1.378
Со iTunes сам си го средубаш albumartwork-от. Само ќе го напишеш точното име на албумот (во Get Info на десен клик) и после со десен клик идеш Get Albumartwork, и ќе ти ја најде сликата, која ќе се гледа на iPod-oт.
Знам пробав и така ама ми вика дека неможе да најде албум арт :S

FeliXxX

Нинџа
Член од
27 април 2010
Мислења
808
Поени од реакции
282
и шо кур ке ти е албум арт ?

Член од
3 мај 2008
Мислења
601
Поени од реакции
7
dali nekoi znae kako mozam da vidam koga na lockerz ke ima reedem da poracam nesto

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.102
Поени од реакции
1.378
Еј ме интересира тие што имаат ајподи ви се троши ли батеријата брзо?На ејпл страната стои дека треба да држи 24 саати со музика кај мене едвај дали 4 или 5 држи

T

Tetro

Гостин
Дури сега приметив.ЦЦЦ Средив работа фала многу
Еј ме интересира тие што имаат ајподи ви се троши ли батеријата брзо?На ејпл страната стои дека треба да држи 24 саати со музика кај мене едвај дали 4 или 5 држи
ако сакаш прочитај го насловот на темава, двапати. после пробај да го поставиш прашањето ТУКА.
поздрав

FeliXxX

Нинџа
Член од
27 април 2010
Мислења
808
Поени од реакции
282
ајде одговро за прашањето
на мене ми држе 2-3 дена батерија ама го пунам 5 саата минимум и коа не слушам музика го гасам
и има 3 дена највеке а обично по 3 дена ми држе
п.с има ли некој друг добиено награда од кубети или знае некоој шо е добил

T

Tetro

Гостин
ајде одговро за прашањето
на мене ми држе 2-3 дена батерија ама го пунам 5 саата минимум и коа не слушам музика го гасам
и има 3 дена највеке а обично по 3 дена ми држе
п.с има ли некој друг добиено награда од кубети или знае некоој шо е добил
ќе ве замолам да ја користите темата, или пп :smir:

FeliXxX

Нинџа
Член од
27 април 2010
Мислења
808
Поени од реакции
282
најдов една друга веб страна мислам дека е српска и е гивовеј исто ккао лоцкерз вк бетерз
страната е копија на фејсбук слична скоро иста со вк само дават мн други награди и
ке ви дадам реферал линк па плс ако сакате регистрирајте се за 1 реферал место да одете на страната регистрирајте се на рефералот ако не ви смета
http://www.wayido.com/?refid=1336

--- надополнето ---

нема да ви смета и на вас ке ви помогнам да земете нешто и вие на мене знам дека не смета ама регистрирајте се на линкот

--- надополнето ---

ако се регистрирал некој нека каже да знам да видам ми ги дава ли рефералите

Kajgana Shop

На врв Bottom