Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

Член од
2 октомври 2009
Мислења
100
Поени од реакции
2
Некоја новост да не има од ВК тие што добија ајподи?!

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.800
Поени од реакции
8.222
ама џабе ви рендем на Локерз кога сега производите се со поголеми поени тешко дека некој има толку поени

Член од
8 јануари 2010
Мислења
52
Поени од реакции
1
Ова маицава од бетерз ја порачав пред точно еден месец, уште не е стигната, а плус откако ја нарачав ми пратија порака као демек сум имал повеќе акаунти, а врска нема тоа еден си иам само. Се прашувам дали ке стигне воопшто...

T

Tetro

Гостин
Ова маицава од бетерз ја порачав пред точно еден месец, уште не е стигната, а плус откако ја нарачав ми пратија порака као демек сум имал повеќе акаунти, а врска нема тоа еден си иам само. Се прашувам дали ке стигне воопшто...
иди у contact us, напиши им порака дека чекаш 1 месец и види шо ќе ти кажат

D-Wade

Miami Heat
Член од
13 октомври 2009
Мислења
597
Поени од реакции
69
ако имаш фејк акаунти нема да ти ја пратат.... а ако е на име на некој од фамилијата прати само лични карти од тие што ти се акаунтите и ќе ти ја пратат :)

Член од
3 мај 2008
Мислења
601
Поени од реакции
7
dali nekoi moze da kaze kako se pravat poeni na lockerz osven od refeali i od gledanje na video klipovi ( ako moze da kaze kade se naoga taa opcija za pravenje poeni na drug nacin zatoa sto nemozev da najdam )

i da dali mora da si Z-member da mozes da naracuvas ili pak nemora bitno e samo da imas poeni

T

Tetro

Гостин
dali nekoi moze da kaze kako se pravat poeni na lockerz osven od refeali i od gledanje na video klipovi ( ako moze da kaze kade se naoga taa opcija za pravenje poeni na drug nacin zatoa sto nemozev da najdam )

i da dali mora da si Z-member da mozes da naracuvas ili pak nemora bitno e samo da imas poeni
referali, dailies, i gledanje klipove.

ne, treba da si amerikanec

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
Aj malku pomos.Nz so mu stana od pred nekoj den ojdov da gledam video ama mi izlegvit adobe falsh player 9 i mi vikat da odberam localhost,machine i nesto ip da napisam,probav na site i dzabe ojdov dissmis all i mi izleze nekoj si eror.

ReferenceError: Error #1069: Property fullScreenWidth not found on flash.display.Stage and there is no default value.
at com.lockerz.VideoPlayer::VideoPlayer$iinit()[/Users/joekromer/Sites/BLAZE/LockerzCustomPlayer/src/com/lockerz/VideoPlayer/VideoPlayer.as:86]

Kajgana Shop

На врв Bottom