Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

T

Tetro

Гостин
а дали е lockerz scam .... дали само дава продукти на USA корисници ??? стварно незнам дали да се умарам уште ... имам собрано накај 3000 поени и чекам за лап топ зашо ги кренаа цените на продуктите се искурназија ... па ке видиме ... дали има некој нешто добиено од lockerz освен маица или скин за и-... нешо повредно ... ?
да им е*ам се живо, им пишав повеќе пати, луди се праат бе. одговараат на друѓи прашања.

--- надополнето ---

http://lockerz-scam.com/

NeSSo

Eminem :)
Член од
13 февруари 2010
Мислења
68
Поени од реакции
1
Кој сака да се придружи на Локерс нека прати ПП со емаил адреса.

Член од
6 септември 2009
Мислења
65
Поени од реакции
2
абе ја поканив и 20 души и све тоа и иам доста поени и сеа незнам шо да праам
дали му го даам акаунтов на некој од странство сосе поените а он да ми прати нешто или да порачам ја (и да не ми стигне :S)

се мислам

Член од
6 септември 2009
Мислења
65
Поени од реакции
2
абе ја поканив и 20 души и све тоа и иам доста поени и сеа незнам шо да праам
дали му го даам акаунтов на некој од странство сосе поените а он да ми прати нешто или да порачам ја (и да не ми стигне :S)

се мислам

Член од
14 март 2010
Мислења
146
Поени од реакции
6
а дали е lockerz scam .... дали само дава продукти на USA корисници ??? стварно незнам дали да се умарам уште ... имам собрано накај 3000 поени и чекам за лап топ зашо ги кренаа цените на продуктите се искурназија ... па ке видиме ... дали има некој нешто добиено од lockerz освен маица или скин за и-... нешо повредно ... ?
Јас имам игра земено.. Halo 2 за пц :D

T

Tetro

Гостин
некој друг нешо повредно на пример и-под , сони плеј стејшн , компјутер ... ? ... зашо мене уште ни маицата не ми ја пратиле :S
поранешен член на кајгана, доби ајпод, ама незнам дали му го пратија. :toe:

FeliXxX

Нинџа
Член од
27 април 2010
Мислења
808
Поени од реакции
282
jas imam zemeno ovoj posledniot mesec 2 ajpoda od vk.com i uste eden ajpod od Kubeti.com so edna paketka kubeti osvoiv Ipod i mi se javia i mi rekoa telefonski deka sum dobil i mi go pratija pa sega gi prodavam site 3 ako saka nekoj :D

T

Tetro

Гостин
jas imam zemeno ovoj posledniot mesec 2 ajpoda od vk.com i uste eden ajpod od Kubeti.com so edna paketka kubeti osvoiv Ipod i mi se javia i mi rekoa telefonski deka sum dobil i mi go pratija pa sega gi prodavam site 3 ako saka nekoj :D
шо пара бараш за 1? :smir:
пиши на пп

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Зашо го нема Wii-то во Electronics и уште многу ствари?

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
Да не имат некој информација за редем на лоцкерз или уште долго време немат да имат?:

Член од
6 септември 2009
Мислења
65
Поени од реакции
2
Да не имат некој информација за редем на лоцкерз или уште долго време немат да имат?:
1 месечно има редем на лоцкерз и треба да пратиш и да начекаш ... на крај на месец е увек

Kajgana Shop

На врв Bottom