Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

Член од
2 јануари 2010
Мислења
63
Поени од реакции
20
Вака на lockerz на Tuesday, February 16, 2010 ми стигна маил само со наслов Update your settings to receive your Z-List t-shirt‏ и ништо друго...ставив адреса таму све...и им пишав маил дека уште пред 2 месици сум z-list и ми нема стигнато маица...и еве сега ми стига маил само со наслов Z-List Answer‏ и во содржина нема ништо освен логото нивно :S..дали имаат проблем што содржина нема..или до hotmail e...незнам што е работа??

creator_92

haker4e
Член од
16 јануари 2009
Мислења
188
Поени од реакции
3
е денес даваат по 4 поени од локерз...:D

T

Tetro

Гостин
ми стигнала дома маицата од бетерз :helou:
слиќи за 1 месец:toe:

T

Tetro

Гостин
so zdravje da ja nosis ama sledniot pat cuvaj za nesto povredno
фала, фала, ама никако да мрднам од 10к:kesa:

овие од ЛОКЕРЗ :smir:
It's another day of double PTZ for watching videos and accepted invites! Enjoy an utterly crazy brand new episode of Auto-Tune the News, featuring a special guest appearance by Joel Madden. Get the LOL's and get double PTZ. Right now. Right

Член од
3 март 2010
Мислења
663
Поени од реакции
464
go pogodic mancester tocen rezultat od 10000 do 260000 skoknav be covece uste endas da pogodam se da vlozam odma nagrada mu zemam

Член од
2 октомври 2009
Мислења
100
Поени од реакции
2
pocmania.com 100% e scam ама ајде само рефресирајте и се собираат поени поззз :sport1:

dragansk

хелоу...
Член од
2 февруари 2008
Мислења
271
Поени од реакции
4
сигурно сте слушнале за заработување преку нет, еве една страна проверена од мене кој добро си ја вршат својата работа, со кликање на реклами и огласи, исплаќаат кога ке заработиш првиот пат налмалку 2$.ја направив и пробав зарботив 2$ и во рок од 24h ми ги префрлија на alertpay(za proba) .доколку веќе се зачленувате да не спамирам тука посетете ја веб страната што се наоѓа на мојот профил. :)

p.s кај што пишува алертпеј и пејпал внесете ја вашата е-маил адреса, доколку немате акаунти кога ке заработите ке направите и ке ги префлите :)

Kajgana Shop

На врв Bottom