Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

ај казејте сега како со пејпал како да им пишам за парите пример гледано и мејл да му пратам или пак некако инаку,и ако мози да ми казете како после до виза електрон ве молам помогнетеми како одат тие работи??:smir::jaj:

Сабајле ми стигна маица за з листер што сум...

Луѓе нема да верувате што ми се деси! Ми стигна уште еден пакет од USPS со iPod 5G 8GB Silver и ми го донесоа дома, значи со платена поштарина и се друго:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: Пакетчето е подруго од напред. Овој оди на продажба...:vozbud: Поздрав.

Луѓе нема да верувате што ми се деси! Ми стигна уште еден пакет од USPS со iPod 5G 8GB Silver и ми го донесоа дома, значи со платена поштарина и се друго:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: Пакетчето е подруго од напред. Овој оди на продажба...:vozbud: Поздрав.

Ej топ, изглеа мојот отишол кај тебе... :)

можеби е од претходниот контест :P ако си учествувал и не си добил :)

ili mozebi e mojot...:P

На кутијата го пишува моето име и презиме што значи не е од никој од вас... :vozbud: и не сум учествувал во претходни контести. :smir:

На заебанција до +90.000 стигнав. :icon_lol:
и јас од вчера од 0 до 400.000 стигнав :) сеа ќе ги ставам на ливерпул па ако тепа ќе си порачам една мајца да видам дали ќе стигне :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom