Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Сите имаат по скоро 100 поени +, верувајтеми тоа не е на арно.

punkbooster

Black Rose Dying
Член од
10 декември 2009
Мислења
845
Поени од реакции
29
Мене ми дадоа 80 птз плус изгледа на сите по сто ама дека ми пуштија порака дека за сите фејк мијлови ке ми одземат поени за два мејлови што напраев ми одзедоа 20 поени незнам како оди тоа.... сепак имам за ајпод :D:D

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
We've been working nonstop to fix all the display errors. Here's what we did:1) Added dailies,game, logins and invite PTZ on accounts that were previously missing them;2)Refunded PTZ for the last redemption for people who did not get prizes;3)Deducted PTZ from invites that violated our terms of service. The display you are seeing should be accurate. Those of you who are worried about your PTZ jump: don't worry:)

Не спомнуваат ништо за ресток :mad:

Член од
28 април 2007
Мислења
478
Поени од реакции
15
We've been working nonstop to fix all the display errors. Here's what we did:1) Added dailies,game, logins and invite PTZ on accounts that were previously missing them;2)Refunded PTZ for the last redemption for people who did not get prizes;3)Deducted PTZ from invites that violated our terms of service. The display you are seeing should be accurate. Those of you who are worried about your PTZ jump: don't worry:)

Не спомнуваат ништо за ресток :mad:
Каква игра што зборат овие. Ее топ ми ги средиле сите багови со страната.

fearless

in Arsenal we trust!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
1.193
Поени од реакции
185
ve molam dali na nekoj mu stignalo bilo sto od stranava za da ne citam 192 strani....

А

Ајсшутер

Гостин
Мене до сега требаше да ми стигне ама лиценцата ми беше истечена пошто пишував Македонски на страната и ми ја одземаа лиценцата, сега утре ми почнува новата (се обновува) така да после тоа би требало да стигне фудбалот.

punkbooster

Black Rose Dying
Член од
10 декември 2009
Мислења
845
Поени од реакции
29
Unable to do your SMS activation. Please check the received code, which contains only numbers.
што требА ДА СЕ ПИШИ ОВДЕ???

Kajgana Shop

На врв Bottom