Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

Член од
23 јуни 2007
Мислења
246
Поени од реакции
3
Им давам уште една шанса со рестокот да ме убедат дека не се SKAM!!!

punkbooster

Black Rose Dying
Член од
10 декември 2009
Мислења
845
Поени од реакции
29
Unable to do your SMS activation. Please check the received code, which contains only numbers.

Шо треба овде помагајте аман ништо не можам да земам без ова ??????

punkbooster

Black Rose Dying
Член од
10 декември 2009
Мислења
845
Поени од реакции
29
Unable to do your SMS activation. Please check the received code, which contains only numbers.

Шо треба овде помагајте аман ништо не можам да земам без ова ??????

Член од
9 јуни 2008
Мислења
1.380
Поени од реакции
804
да да и јас сум за тоа и јас тоа планирам,уште сеа ако не ме убедат дека не се скам готово веќе со нив јас ништо не сакам да имам.

Член од
23 јуни 2007
Мислења
246
Поени од реакции
3
Redemption is coming!
The site's been down because we've been busy building a better way for all our members to redeem. And we've got some good news. We've set up a new place for redeeming PTZ PLACE items in order to handle the crazy, high traffic. The place to redeem is ptzplace.lockerz.com. Since we won't announce when we are restocking, keep checking so you'll know when the action happens.
And while the address is new, keep in mind that the existing Terms and Rules remain. Members who successfully redeem will only receive ONE prize per redemption in order for more members to have a chance to redeem.
Pitch your Internet tent, get your Lockerz mug filled with coffee, say hi to Odyss, and head over to ptzplace.lockerz.com. You earned it. Go get it.
Сега ќе рачат дека имало ресток ама ние не сме го виделе, хахах мајтапи се луѓето бе.

Член од
30 ноември 2009
Мислења
9
Поени од реакции
0
А колку што видов на новава страна што ја објавија нема за да се логираш ... :uvo:

x7Monster

kajgAnster!
Член од
4 декември 2009
Мислења
325
Поени од реакции
6
Па на таа страна само ќе го пуштат у работа на денот кога ќе е рестокот, мејби утре.Нон-стоп посетувајте!

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Кој има баг овдека со поените? Да кажи дали му ги средиле поените кога ќе дојт странава, да видиме дали стварно работеле или на божиќен одмор си се бидени :pos2:

Чек уствари од кај ви е ова , ви пратија маил нешто или?

Kajgana Shop

На врв Bottom