Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

D-Wade

Miami Heat
Член од
13 октомври 2009
Мислења
597
Поени од реакции
69
еве повеќе има, не верувам да се фотошопирани...

се надевам дека кога ќе станам сабајле ќе имам меил дека ми е пратен ајподот :pos2:

D-Wade

Miami Heat
Член од
13 октомври 2009
Мислења
597
Поени од реакции
69
тоа со xbox-от е порачано во октомврискиот ресток :pos2::pos2::pos2::pos2:

Fernando LopesThanks guys! I redeemed it in October redemption, but as I'm from Brazil and here our Country doesn't allow gifts they are holding up my prize there trying find a way to send it to here without taxes, but I ask to them send it and I will pay the taxes.

Член од
23 јуни 2007
Мислења
246
Поени од реакции
3
Еве што ми стигна

D-Wade, кај виде дека во октомври е порачано? Гледам јас таму дека се 11 Декември нешто.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Еве што ми стигна

D-Wade, кај виде дека во октомври е порачано? Гледам јас таму дека се 11 Декември нешто.
Не ми е јасо зошто пак не даваат tracking number. Ајде очекувам и јас да ми стигне втор маил за Nintendoto.

NEXT RESTOCK: We are not announcing the date of the next restock. Keep checking
in everyday!
(маил од Lockerz)

x7Monster

kajgAnster!
Член од
4 декември 2009
Мислења
325
Поени од реакции
6
Па нема официјална дата на следниот ресток!Таа недела ке е изгледа чим толку пишат бе хир то фајнд аут!

Член од
23 јуни 2007
Мислења
246
Поени од реакции
3
Дај скиншот од цел маил:)Така ми изгледа факе:)
Па и FAKE е... сакав само да кажам колку е ласно да се направи едно вакво нешто.

На некој сабајлево да не му стигна мејл? Јас мислам дека праќат од наградите со помала вредност кон оние со поголема, вие што нарачавте скиној добивте втор мејл другите немат уште.

D-Wade

Miami Heat
Член од
13 октомври 2009
Мислења
597
Поени од реакции
69
јас порачав скин и немам втор меил добиено :pos2::tapp::tapp:

punkbooster

Black Rose Dying
Член од
10 декември 2009
Мислења
845
Поени од реакции
29
Јас сум З-МЕМБЕР и чекам МАИЧКА 2 недели се надевам дека ке стигни BTW ти NIKOLASR ти сеуште не си вип статус а од каде толку поени ???:tapp:

Гледам секој ден по 20 пораки во Маил си велам еве денес од лоцкерз.ком ко ке одам од ним 2 од freelotto 15 од фацебоок и т.н никако од локерс да пуштет една барем :(:(:jaj:

Член од
22 јуни 2007
Мислења
840
Поени од реакции
25
Како бе не сум з-мембер..јас сум меѓу најпрвите з-листери:)..од септември некаде.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Јас сум З-МЕМБЕР и чекам МАИЧКА 2 недели се надевам дека ке стигни BTW ти NIKOLASR ти сеуште не си вип статус а од каде толку поени ???:tapp:

Г

Мајцата чекаја некаде во Јануари месец. Маил не ми стигна, но се јави некој чоек и рече дека стигнало писмо од америка на мое име. хахахахахах

па ај одам да го земам

Чудно но скинот ми стигна. :smee::smee::smee::smee::smee:

Kajgana Shop

На врв Bottom