Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

Член од
22 јуни 2007
Мислења
840
Поени од реакции
25
Значи сега би требало да имам 2 дена по 8 поени = 16+ а не 8 плус.???
Кога ке ми ги пишува поените, следниот ресток?
Алооо дај човече свести се малце ние не сме од локерз да одговараме вакви прашања..значи темата е за дискусија и евентуално некој да сака покани:)

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Кај и да е ќе дадат update на Facebook. Па ќе видиме што ќе кажат. :smesko:.

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
АБе со е ова требаше уште 9 дуси да ми фалат пак не се ни мрдна останаја 11 и плус не дадоја поени.

Член од
22 јуни 2007
Мислења
840
Поени од реакции
25
ако се легални ќе се поправи наскоро,ако не така ќе останат:)

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
Е како не се легални море,на другари им пратив инвајт и се регистираја.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.764
Поени од реакции
52.741
Е како не се легални море,на другари им пратив инвајт и се регистираја.
Како што рече никола, неколку поста погоре, ние не работиме за локерз па да ви ги одговараме сите прашања. Знаете сите дека имаат багови кои уште не се целосно средени. Стрпете се малце, ќе се среди се.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Ајде ево среќен Петок :smee:

Friday update--We sent out a wave of second receipts last night and will send out more tonight and throughout the weekend. You will hear from us by Tuesday, December 15. Please relax and enjoy your weekend:)

Ми стигна сношти за скинот, ајде да видиме што ќе стигне вечерва.

ПРАШАЊЕ

Xbox и PS3 гледам не се ПАЛ? Ќе може да се играат игри?

Ivicamk

Count Grishnackh
Член од
25 ноември 2009
Мислења
61
Поени од реакции
28
Ајде ево среќен Петок :smee:

Friday update--We sent out a wave of second receipts last night and will send out more tonight and throughout the weekend. You will hear from us by Tuesday, December 15. Please relax and enjoy your weekend:)

Ми стигна сношти за скинот, ајде да видиме што ќе стигне вечерва.

ПРАШАЊЕ

Xbox и PS3 гледам не се ПАЛ? Ќе може да се играат игри?
ќе можеш ако имаш понов телевизор , сите што им видов упатсво од поновиве поддржуваат од сите светски стандарди а ако играш на грундиг стар од 1960 со 8 канали , ќе играш , ама во црно бело и многу ќе ти кочи...

Член од
22 јуни 2007
Мислења
840
Поени од реакции
25
А иксбоксот нема скарт?ако има уште поубаво за Јоеy:)Зошто секој денешен тел има скарт:)

Член од
23 јуни 2007
Мислења
246
Поени од реакции
3
Новите конзоли немат скарт, имат Component, HDMI (нинтендото нема... бидејќи резолуцијата му е 480p) S-video. Ќе можиш да играш и на стари телевизори, но ќе ти треба конвертор NTSC to PAL.

Член од
22 јуни 2007
Мислења
840
Поени од реакции
25
Очекувајте ова утро..зошто веќе сме сабота да ги добиете маиловите пола од членовите кои порачаа..бидејќи го процесираат вториот бран на нарачката....

24 ноември.:)

Чекаме за подетални информации.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Само јас и ти имаме добиено повратен маил, ТОА Е МНОГУ БИТНО дека не сме во "имамниците" и очекувам секој момент да дојде маил да кажат дека ја пратиле наградата!!!

Член од
22 јуни 2007
Мислења
840
Поени од реакции
25
Па да:)...Чекаме до вторник..најсигурно е до тогаш ..ако немаме до тогаш...и веќе среда...ништо не правиме толку..јас го продавам акаунтот:):):):pos2::pos2::pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom