Ливерпул - Арсенал - 13:45 - Сабота, 8ми февруари, 2014

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување

Каков исход очекувате од натпреварот?

• Вкупно гласачи
    138
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Утакмицава е to be or not to be за Арсенал. Ако сакаме да освоиме титула со ваков Сити мора да победиме. Ако победиме во сабота, следната со Јунајтед и да не загубиме од Челзи ќе бидиме многу блиски до сонот. Верувам дека сезонава ќе истрајме до крај, и се надевам ќе ни се насмее среќата после рамно 10 години од последниот премиерлигашки пехар.

Ако победи арсенал, тогаш им посакувам да не тепаат и нас и заслужено да освојат премиер. Најконстантни се и им посакувам среќа и комплетен тим до крај на сезона. Па здравје догодина, ќе се бркаме за титула.
Ако тепа ливерпул, нема да биде исто така незаслужено зошто играат најдобар фудбал одма после арсенал сезонава.

Ако победи арсенал, тогаш им посакувам да не тепаат и нас и заслужено да освојат премиер. Најконстантни се и им посакувам среќа и комплетен тим до крај на сезона. Па здравје догодина, ќе се бркаме за титула.
Ако тепа ливерпул, нема да биде исто така незаслужено зошто играат најдобар фудбал одма после арсенал сезонава.

Како се најконстантни, а бегаат само два поени од Сити и Челзи? Да е некој тим константен во вистинската смисла на зборот, ќе бега минимум 10 поени пред конкурентите.

Челзијаши навиваат за ливерпул, манчестерци за арсенал, 0-2 точен резултат, казорла и полди бам бам :D
--- надополнето: 6 февруари 2014 во 14:11 ---
Како се најконстантни, а бегаат само два поени од Сити и Челзи? Да е некој тим константен во вистинската смисла на зборот, ќе бега минимум 10 поени пред конкурентите.

не треси

Челзијаши навиваат за ливерпул, манчестерци за арсенал, 0-2 точен резултат, казорла и полди бам бам :D
--- надополнето: 6 февруари 2014 во 14:11 ---

не треси

Би те замолил за нареден пат, ако планираш да ме цитираш, да користиш некои посоодветни реплики. Вакви фори од трето одделение, второ полугодие можат да ти палат само со тие дебили со кои комуницираш и со кои си опкружен. Со мене, не.

Би те замолил за нареден пат, ако планираш да ме цитираш, да користиш некои посоодветни реплики. Вакви фори од трето одделение, второ полугодие можат да ти палат само со тие дебили со кои комуницираш и со кои си опкружен. Со мене, не.

ај да не ти кажам со кој комуницирам, прашај по дома :icon_lol:

Се надевам не каснам...

7QkyXjL.gif

@Geezer, вториот коментар беше за летото 4то према 5то, немој така. :)

Него муабетот е дека Арсенал се за 2 бода поконстантни од Челси и Сити. Ама направивте ко да изгазиле се' досега во сезонава.

Среќата, судиската помош, како и маестралноста на поединци повторно ќе биде на страната на Пул во сабота.

Прашањето е дали сето то(а) ќе биде доволно за позитивен резултат (позитивен е само победа во случајов). Така да, не прогнозирам премногу.

Арсенал се смета дека е по константен од Челзи бидејќи има многу помалце киксови со помалите екипи. Никој не го гледа тоа статистички, туку од око кој прател премиер, можел да увиди дека на Арсенал киксови од типот на играње со Вест Хем на емирати 0 - 0 не постоело. Не го сфаќајте ова како провокација, туку сакам да ви доловам. Челзи имаат перфектен скор во дербињата и затоа е вака табелата.

Дечко,незнам кој повеќе од тебе користи вакви третооделенски фори.

Малку олади да му ебам мамата.

A od Aston Villa sho izgubivte doma?

Не изненадија таја :))) Исто како Македонија пат шо беше изненадена од снегот, во февруари :D :D
--- надополнето: 6 февруари 2014 во 16:14 ---
Дечко,незнам кој повеќе од тебе користи вакви третооделенски фори.

Малку олади да му ебам мамата.

Со некоја придавка плус/минус на место ќе си дојди реченицата :))))

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom