Live Messenger проблеми, прашања и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Supervisor
  • Време на започнување Време на започнување
И јас еден проблем, неможе да ми флезе на мсн ..

Error Code: 80072745

???

Значи вака сега:
го форматирав компјутерот и не ми го ставиле најновиот мсн, па го имаше овој најстариот :) и го симнав 8.0 тој и кога одам Sign In ми дава тоа "What's New" за да го слегнам најновиот мсн, епа направив и така и сега кога го инсталирав еве што ми дава ерор.. ај помош?
35asxgy.jpg

Значи вака сега:
го форматирав компјутерот и не ми го ставиле најновиот мсн, па го имаше овој најстариот :) и го симнав 8.0 тој и кога одам Sign In ми дава тоа "What's New" за да го слегнам најновиот мсн, епа направив и така и сега кога го инсталирав еве што ми дава ерор.. ај помош?
35asxgy.jpg

The version of installer is out of date...
избриши го мсн-то и инсталирај го најновиот од нет...

Го избришав од CCleaner , и ај сега те молам да ми дадеш линк да го симнам..:Фала:

Не бива пак, пак исто се појавува, го избришав тој 8.0, а најстариот не, мислам дека нема потреба.. ама еве пак не бива:(

Zosto nejke da mi fleze na msn ?! vrti 3-4 minuti i posle eve sto se pojavuva..
help ?
30le0oz.jpg

П.С: Средено.

Абе имате денес проблеми со мснто?

Ае кај мене наизглед све у реду,само што живо пиле нема Онлајн,бар така покажува а уствари има онлајн ...

Епа тоа е и кај мене а и други ми се жалеа.
Којзнае шо му евеѓа

Ае кај мене наизглед све у реду,само што живо пиле нема Онлајн,бар така покажува а уствари има онлајн ...

Абе имате денес проблеми со мснто?

ај пробајте да се логирате преко meebo.com , работи на било кој месинџер + има и чат од фејсбук (оптимизиран)

Зеза и кај мене, не ми ги покажува сите што се онлајн, а и јас не сум онлајн кај некои. Тие што се вклучени од meebo или некоја друга страна ги покажува, тие што се вклучени преку програмот, не.

Back
На врв Bottom