Ѓорче 1932
тој сум...
во која локација се зачувуваат мсн анимациите, сите отоворени мсн акаунти од мсн-от? негде наваму C:\Documents and Settings... ама не можам да најдам?
Ги немаш во documents- my chat logs ???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
во која локација се зачувуваат мсн анимациите, сите отоворени мсн акаунти од мсн-от? негде наваму C:\Documents and Settings... ама не можам да најдам?
ај ако мозежеш види кај тебе и кажими ја точната локација?Ги немаш во documents- my chat logs ???
ај ако мозежеш види кај тебе и кажими ја точната локација?
Како можам да си ставам мој логоа/анимации ? :nesum:
ај ако мозежеш види кај тебе и кажими ја точната локација?
еве кај ги зачувува C:\Documents and Settings\<Your Windows Username>\Local Settings\Application Data\Microsoft\Messenger\<Your Passport Email>\ObjectStore\
бтв имам еден проблем не знам како да го решам, кога ке се пуштам на мсн се јавува оваа грешка
![]()
истава грешка ја јавува и на мсн-от 8,5 верзија.
пробав 10 пати го реинсталирав ама повторно истот, на стариот мсн коа ке се јавеше грешката идев troubleshoot и од втора ме пушташе, сеа на новиов не сака да ме пушти на мсн![]()
зашто коа ке адднам Јас контакт.. и после коа ке сакам јас прв да пишам неможам... ми прај the folowing message.. bla bla bla...
мсн+от заебаваИнстралирав ХР и мсн 9.0 и мсн+ и многу ме заебава.
Дур сум онлајн, кај некои покажува дека сум офлајн а кај некои дека сум онлајн.
Пробав да рестартирам компјутер и го рестартирав модемот ама пак неќе.
После му напраив на мсн-то рипеар ама пак си продужува по страро..
Чаре!?