Live Messenger проблеми, прашања и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Supervisor
  • Време на започнување Време на започнување
Незнам колку е прашањево баш за во оваа тема, али ми се гледа како најповрзана со моево проблемче... е сеа, прашањево е следното: Дали може некако да дознаам кое е IP-to на тој со кој што пишувам на МСН... преку некој програм, или да му пратам линк и он да го кликне и да ми даде на мене информација за неговиот IP..
Некој???

Незнам колку е прашањево баш за во оваа тема, али ми се гледа како најповрзана со моево проблемче... е сеа, прашањево е следното: Дали може некако да дознаам кое е IP-to на тој со кој што пишувам на МСН... преку некој програм, или да му пратам линк и он да го кликне и да ми даде на мене информација за неговиот IP..
Некој???
messenger plus + скрипта за дознавање IP
http://www.msgpluslive.net/scripts/search/
тука прочепкај за скриптите

Jас имам проблеми со ова мснто одамна.Едно време проблемот беше решен но пак почна да се појавува.
Значи кога пишувам со некој некогаш не ми стига она кое ми го пишуваат:tapp:
Пробувам да го реинсталирам но ми бара да го избришам мснто и одам на add/remove и не можам да го најдам мснто за да го избришам:tapp:
Пробувам да избвадам од нет од ново го симнувам и кога треба да продолжам со инсталацијата ми покажува error.

Дај кажувајте чаре оти мислам дека пцто наскоро ке лета во канта.:tapp:

Jас имам проблеми со ова мснто одамна.Едно време проблемот беше решен но пак почна да се појавува.
Пробувам да го реинсталирам но ми бара да го избришам мснто и одам на add/remove и не можам да го најдам мснто за да го избришам:tapp:
Пробувам да избвадам од нет од ново го симнувам и кога треба да продолжам со инсталацијата ми покажува error.

и јас имам проблем со пораките, јас пишувам ама кај другиот нема ништо ставрно не знам што чудоо е ова, ај некој нека каже чаре

Имаш инсталиран МСН+?

Имаш инсталиран МСН+?

Имам,да.
Зошто?

и јас имам проблем со пораките, јас пишувам ама кај другиот нема ништо ставрно не знам што чудоо е ова, ај некој нека каже чаре

Единствено чаре е фрлај во канта.Толку многу ме нервира,некогаш не можам да завршам важен разговор бидејки ме зеза:tapp:

прво uninstall мсн-то со оваа програма
(само пази да не избришеш и нешто друго)

после симни си најнова верзија на мсн од live страната и пак симни си мсн+

^

Фала:back:
Ке пробам ако има некои проблеми ке ви се обратам пак:smir:

Eдит:Помогна решението фала ви многу:back:

5202de.jpg

Имам прашано многу луѓе за овој проблем..никој не ми дал соодветен одговор..Ве молам за помош:toe:

Оди Show details и кажи ни кој error ти го јавува.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom