Live Messenger проблеми, прашања и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Supervisor
  • Време на започнување Време на започнување
И јас еден проблем, неможе да ми флезе на мсн ..

Error Code: 80072745

???

Значи вака сега:
го форматирав компјутерот и не ми го ставиле најновиот мсн, па го имаше овој најстариот :) и го симнав 8.0 тој и кога одам Sign In ми дава тоа "What's New" за да го слегнам најновиот мсн, епа направив и така и сега кога го инсталирав еве што ми дава ерор.. ај помош?
35asxgy.jpg

Значи вака сега:
го форматирав компјутерот и не ми го ставиле најновиот мсн, па го имаше овој најстариот :) и го симнав 8.0 тој и кога одам Sign In ми дава тоа "What's New" за да го слегнам најновиот мсн, епа направив и така и сега кога го инсталирав еве што ми дава ерор.. ај помош?
35asxgy.jpg

The version of installer is out of date...
избриши го мсн-то и инсталирај го најновиот од нет...

Го избришав од CCleaner , и ај сега те молам да ми дадеш линк да го симнам..:Фала:

Не бива пак, пак исто се појавува, го избришав тој 8.0, а најстариот не, мислам дека нема потреба.. ама еве пак не бива:(

Zosto nejke da mi fleze na msn ?! vrti 3-4 minuti i posle eve sto se pojavuva..
help ?
30le0oz.jpg

П.С: Средено.

Абе имате денес проблеми со мснто?

Ае кај мене наизглед све у реду,само што живо пиле нема Онлајн,бар така покажува а уствари има онлајн ...

Епа тоа е и кај мене а и други ми се жалеа.
Којзнае шо му евеѓа

Ае кај мене наизглед све у реду,само што живо пиле нема Онлајн,бар така покажува а уствари има онлајн ...

Абе имате денес проблеми со мснто?

ај пробајте да се логирате преко meebo.com , работи на било кој месинџер + има и чат од фејсбук (оптимизиран)

Зеза и кај мене, не ми ги покажува сите што се онлајн, а и јас не сум онлајн кај некои. Тие што се вклучени од meebo или некоја друга страна ги покажува, тие што се вклучени преку програмот, не.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom