Live Messenger проблеми, прашања и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Supervisor
  • Време на започнување Време на започнување
Шетај ае... Ако немаш искуство прашај некој постар
Ох бре боже што имаше веза сега ова што го напиша ти дека лесно се смрзнува што сакаше да кажеш несваќам стварно:tapp:Што има веза со темава ова?

Ох бре боже што имаше веза сега ова што го напиша ти дека лесно се смрзнува што сакаше да кажеш несваќам стварно:tapp:Што има веза со темава ова?

Темата гласи Live Messenger проблеми, прашања и совети...
Freezer i Key Logger се потенцијални проблеми... па зашо да не ги предупредам неуките како тебе?

Темата гласи Live Messenger проблеми, прашања и совети...
Freezer i Key Logger се потенцијални проблеми... па зашо да не ги предупредам неуките како тебе?
Фала за предупредувањето ѓоа незнаеме ние тука:tapp: Иначе биди лубезен и кажи од каде го научи ова?:haha: Џунки...:back:

Користам јас лично користам кеј логгер...а имаме испробано и фреезер со братучед ми... лесно е кеу логгер да те заебба во интернет кафе или школо

Користам јас лично користам кеј логгер...а имаме испробано и фреезер со братучед ми... лесно е кеу логгер да те заебба во интернет кафе или школо

Дај линк од Freeze.

Meне ме побрка ова глупото мсн...не ми стиигаат пораките кои ми ги пишат на мсн.Го избришав,го преинсталирав и пак исто:tapp:

Meне ме побрка ова глупото мсн...не ми стиигаат пораките кои ми ги пишат на мсн.Го избришав,го преинсталирав и пак исто:tapp:

Ова може да се должи на неквалитетна интернет конекција. Исто така и на недоволна брзина. Колку mbps имаш?
Можеш да провериш на www.speedtest.net (одбери го македонскиот сервер).
Сепак, можно е да имаш и некои вируси во компјутерот. Имаш ли антивирус инсталирано?
Пробај да скенираш за евентуални вируси со програмчево. (Не заборавај да го апдејтуваш, си има опција таму, ќе ја најдеш:))

ај нека помогне некој...значи свежо форматиран ком избришано мсн-то и одам да инсталирам друго ми вика дека неможе оти имало веќе инсталирано...отворив адд/ремув програмс нема ништо...пробав со рево унинсталер нема...

Ова може да се должи на неквалитетна интернет конекција. Исто така и на недоволна брзина. Колку mbps имаш?
Можеш да провериш на www.speedtest.net (одбери го македонскиот сервер).
Сепак, можно е да имаш и некои вируси во компјутерот. Имаш ли антивирус инсталирано?
Пробај да скенираш за евентуални вируси со програмчево. (Не заборавај да го апдејтуваш, си има опција таму, ќе ја најдеш:))

Фала ти многу,го поправив:back:

Откако го принстлирав ВИндоѕсот,го инстлирам најновиот мсн и не сакат да се логират,го избришав од адд то ремув и од секаде ке шо го најдов и пробвам да го инстлирам пак и ми викат дека е инстиран.Уште каде да бришам ако е некаде на др место инстлиран.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom