Live Messenger проблеми, прашања и совети

pumaval

Дрвен Адвокат
Член од
5 септември 2008
Мислења
1.482
Поени од реакции
598

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Шетај ае... Ако немаш искуство прашај некој постар
Ох бре боже што имаше веза сега ова што го напиша ти дека лесно се смрзнува што сакаше да кажеш несваќам стварно:tapp:Што има веза со темава ова?

pumaval

Дрвен Адвокат
Член од
5 септември 2008
Мислења
1.482
Поени од реакции
598
Ох бре боже што имаше веза сега ова што го напиша ти дека лесно се смрзнува што сакаше да кажеш несваќам стварно:tapp:Што има веза со темава ова?
Темата гласи Live Messenger проблеми, прашања и совети...
Freezer i Key Logger се потенцијални проблеми... па зашо да не ги предупредам неуките како тебе?

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Темата гласи Live Messenger проблеми, прашања и совети...
Freezer i Key Logger се потенцијални проблеми... па зашо да не ги предупредам неуките како тебе?
Фала за предупредувањето ѓоа незнаеме ние тука:tapp: Иначе биди лубезен и кажи од каде го научи ова?:haha: Џунки...:back:

pumaval

Дрвен Адвокат
Член од
5 септември 2008
Мислења
1.482
Поени од реакции
598
Користам јас лично користам кеј логгер...а имаме испробано и фреезер со братучед ми... лесно е кеу логгер да те заебба во интернет кафе или школо

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Користам јас лично користам кеј логгер...а имаме испробано и фреезер со братучед ми... лесно е кеу логгер да те заебба во интернет кафе или школо
Дај линк од Freeze.

S

StereoLove

Гостин
Meне ме побрка ова глупото мсн...не ми стиигаат пораките кои ми ги пишат на мсн.Го избришав,го преинсталирав и пак исто:tapp:

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Meне ме побрка ова глупото мсн...не ми стиигаат пораките кои ми ги пишат на мсн.Го избришав,го преинсталирав и пак исто:tapp:
Ова може да се должи на неквалитетна интернет конекција. Исто така и на недоволна брзина. Колку mbps имаш?
Можеш да провериш на www.speedtest.net (одбери го македонскиот сервер).
Сепак, можно е да имаш и некои вируси во компјутерот. Имаш ли антивирус инсталирано?
Пробај да скенираш за евентуални вируси со програмчево. (Не заборавај да го апдејтуваш, си има опција таму, ќе ја најдеш:))

I

InF3cTeD

Гостин
ај нека помогне некој...значи свежо форматиран ком избришано мсн-то и одам да инсталирам друго ми вика дека неможе оти имало веќе инсталирано...отворив адд/ремув програмс нема ништо...пробав со рево унинсталер нема...

S

StereoLove

Гостин
Ова може да се должи на неквалитетна интернет конекција. Исто така и на недоволна брзина. Колку mbps имаш?
Можеш да провериш на www.speedtest.net (одбери го македонскиот сервер).
Сепак, можно е да имаш и некои вируси во компјутерот. Имаш ли антивирус инсталирано?
Пробај да скенираш за евентуални вируси со програмчево. (Не заборавај да го апдејтуваш, си има опција таму, ќе ја најдеш:))

Фала ти многу,го поправив:back:

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
Откако го принстлирав ВИндоѕсот,го инстлирам најновиот мсн и не сакат да се логират,го избришав од адд то ремув и од секаде ке шо го најдов и пробвам да го инстлирам пак и ми викат дека е инстиран.Уште каде да бришам ако е некаде на др место инстлиран.

Kajgana Shop

На врв Bottom