pumaval
Дрвен Адвокат
- Член од
- 5 септември 2008
- Мислења
- 1.482
- Поени од реакции
- 598
Абе ај не заебавај
Па Freez програми... Лесно се хакираат и ги има на 70% Од key loggerнема нема и наеднаш ќе излезе некој бисер:haha:
ае со срека
Абе ај не заебавај
Па Freez програми... Лесно се хакираат и ги има на 70% Од key loggerнема нема и наеднаш ќе излезе некој бисер:haha:
Добро хакерче:haha:Па Freez програми... Лесно се хакираат и ги има на 70% Од key logger
ае со срека
Шетај ае... Ако немаш искуство прашај некој постарДобро хакерче:haha:![]()
Ох бре боже што имаше веза сега ова што го напиша ти дека лесно се смрзнува што сакаше да кажеш несваќам стварноШетај ае... Ако немаш искуство прашај некој постар
Темата гласи Live Messenger проблеми, прашања и совети...Ох бре боже што имаше веза сега ова што го напиша ти дека лесно се смрзнува што сакаше да кажеш несваќам стварноШто има веза со темава ова?
Фала за предупредувањето ѓоа незнаеме ние тукаТемата гласи Live Messenger проблеми, прашања и совети...
Freezer i Key Logger се потенцијални проблеми... па зашо да не ги предупредам неуките како тебе?
Дај линк од Freeze.Користам јас лично користам кеј логгер...а имаме испробано и фреезер со братучед ми... лесно е кеу логгер да те заебба во интернет кафе или школо
Ова може да се должи на неквалитетна интернет конекција. Исто така и на недоволна брзина. Колку mbps имаш?Meне ме побрка ова глупото мсн...не ми стиигаат пораките кои ми ги пишат на мсн.Го избришав,го преинсталирав и пак исто![]()
Провери IE да не ти е наместен на work offline.error code 80048051
Као да го средам?
Ова може да се должи на неквалитетна интернет конекција. Исто така и на недоволна брзина. Колку mbps имаш?
Можеш да провериш на www.speedtest.net (одбери го македонскиот сервер).
Сепак, можно е да имаш и некои вируси во компјутерот. Имаш ли антивирус инсталирано?
Пробај да скенираш за евентуални вируси со програмчево. (Не заборавај да го апдејтуваш, си има опција таму, ќе ја најдеш)