Live Messenger проблеми, прашања и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Supervisor
  • Време на започнување Време на започнување
Каде да пријавам и како дека некој украл пасворд од мсн ? и дали има шанси да ми го вратат?

armin06 напиша:
Каде да пријавам и како дека некој украл пасворд од мсн ? и дали има шанси да ми го вратат?

http://hotmail.msn.com/cgi-bin/dasp/ua_info.asp

На кој мејл треба да пратам:?

96366058.png

ако може некој да ми каже како да го средам ова?

Пробав како што ми кажа тоолс таму да видам.Одштиклирано ми е!
dok.jpg

GothLady пробај со repair на windows live messenger.Оди во Control Panel и најдоле ке го најдеш Windows Live Messenger со десен клик оди Repair.

Dali moze da koristam messenger 9? imam XP Prof. i dajte mi link za da si simnam ako moze(ali siguren link)

Пробувам да се логирам на месенџер од мојот емајл и несака,пробувам од друг и се логира? До шо може да е ? АЈ ве молам помош.

значи го избришав месенџерот со WLM-Унисталер,со CCleanеr избришав шо имаше останато,и рачно исто така шо најдов избришав го инсталирав поново мснто и пак несака да флезе и ми покажува Check That You Are Connected To Internet.

од друга емајл адреса влегува од мојата несака.

Go downloadirav i mi vika Couldn't install programs

Use Windows Update to download the lates version of Windows installer, and than try again.

Idam vo "Show details" i mi vika:
Error: msi_check: 0x80280002

Next steps: Your version of Windows installer is out of date.

Aj pomos ako znaete ???
Па напрај апдејт на Виндоусот:tapp:

Go downloadirav i mi vika Couldn't install programs

Use Windows Update to download the lates version of Windows installer, and than try again.

Idam vo "Show details" i mi vika:
Error: msi_check: 0x80280002

Next steps: Your version of Windows installer is out of date.

Aj pomos ako znaete ???

Update на Windowsot преку Internet Explorer

Live MSN е лесна мета на хакери и има фрее пограмчина ’’ ФРИЗЕРИ“ ти го заледуваат МСН..затоа не е многу за користење

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom