Live Messenger проблеми, прашања и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Supervisor
  • Време на започнување Време на започнување
Откако го принстлирав ВИндоѕсот,го инстлирам најновиот мсн и не сакат да се логират,го избришав од адд то ремув и од секаде ке шо го најдов и пробвам да го инстлирам пак и ми викат дека е инстиран.Уште каде да бришам ако е некаде на др место инстлиран.
ете ти на ПП имаш види и кажи

Откако го принстлирав ВИндоѕсот,го инстлирам најновиот мсн и не сакат да се логират,го избришав од адд то ремув и од секаде ке шо го најдов и пробвам да го инстлирам пак и ми викат дека е инстиран.Уште каде да бришам ако е некаде на др место инстлиран.
Пробај со CCleaner да ги избришеш регистрите кои останале:smir:

ете ти на ПП имаш види и кажи

По ПП немат ништо,само имаш напишано еве пробајго овоа(изгледа на то овоа требаше да кликнам ама ништо не излезе).

Пробај со CCleaner да ги избришеш регистрите кои останале:smir:

Уште пред да постираш тука пробав со Ccleaner,избиша ама пак џабе.Кога ке пуштам да се инстлират ми викат дека е инстлиран.

По ПП немат ништо,само имаш напишано еве пробајго овоа(изгледа на то овоа требаше да кликнам ама ништо не излезе).
сега имаш на ПП...извини за претходно сум заборавил...ај види таму и кажи шо си направил

ај ако може некој да ми каже како да го средим месенџеров, само ми излагаа ерори... :pipi:
82761139.png

ај ако може некој да ми каже како да го средим месенџеров, само ми излагаа ерори... :pipi:
82761139.png

Istoto go pravese i kaj mene a i dr erori se pojavuvaja,pa go izbrisav msnot i go instalirav a i go spustiv pred da go instaliram ova programce,WLMUninstaller.

Aj ако можи некој да ми кажи дали има некоја опција на windows 7 најновата верзија од месинџерот кога ќе го спуштам да не седи во таск барот туку во notification десно до часовникот?

Aбе се само одново го пишувам името:@ ми здосади:@
кога влегувам одново на мсн не ми пише Bayern Munchen туку само моето име „ Мите “
и не бива се да го направат едно исто да е ...
може ли некој да ми каже како да направам?!
w2f4hg.jpg
Ем и на аMSN сум :(..

Имам проблем

Го форматирав компјутеров и сега не можам мсн да инсталирам

имам интернет и на мозила и на експлорер ама ако стартувам инсталација ова ми излегува

Untitled-2%20copy.jpg
Untitled-2_copy.jpg

Help :S

Тоа ти се појавува во случај да немаш интернет.

1.Провери ја добро конекцијата.

ако е се ок со интернетото тогаш ке треба да исклучиш Windows Live Family Safety

Стартовај Windows Live Family Safety и провери дали си логиран

Стартовај Windows Live Family Safety и исклучи го filter-от

За подетално разгледај тука.

Istoto go pravese i kaj mene a i dr erori se pojavuvaja,pa go izbrisav msnot i go instalirav a i go spustiv pred da go instaliram ova programce,WLMUninstaller.

Инсталирај ги овие работи и после пробај пак да го стартуваш МСН-от.

http://messenger.jonathankay.com/redir/w3rc/dw20.asp
http://messenger.jonathankay.com/redir/w3rc/msvcrt.asp
http://messenger.jonathankay.com/redir/w3qfe/contacts.asp

Aj ако можи некој да ми кажи дали има некоја опција на windows 7 најновата верзија од месинџерот кога ќе го спуштам да не седи во таск барот туку во notification десно до часовникот?
пробај со десен клик на таскбар/на првата опција најгоре шо е ТУЛБАРС/ако го има таму селектирај го и би требали да ти седи десно до часовникот...

Оди во X:Program Files:WindowsLive:Messenger и најди го msnmsgr.Потоа десен клик и оди на Compatibility па штиклирај го Run this ...И одбери Windows Vista клик ок и готово.:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom