Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
What is this? на секое уклучување на мсн то ми се јавува воа?
![]()
Како што е редот, прво прегледав пред мене дали има за мојот проблем, видов дека нема па да си прашам...
Исто и мене ми даваше тоа да симнам нов месинџер, нејкев ама нема друго чаре па симнав. Е сеа пробувам да го инсталирам, ми вика Your version of windows instaler is very old....ајде нов инсталер...идеме сегга инсталација на новиот месинџер...се ок тече..пробувам да се логирам и ми дава error 80040154. Го прашуваме чичко гугл кој знае се, и ми вели...Reregister the Msxml3.dll file, wait a few minutes, and then try to sign in to Messenger again....ај и тоа бидна...и пак нејкеше...If you still can't sign in to Messenger, reinstall the XML Parser, wait a few minutes, and then try to sign in to Messenger again....и пак неуспех...следно...копачот да му го удрам...
ани хелп тенк ју
?

Скоро сите другари што ги знам, неможе да им се пушти мснто од пред 3 дена,
бара понова верзија, а и коа ке ја симнеш пак не те пушта![]()
Изгледа конечно ја убиваат постарата 
Имав постара версија на мсн и пред два дена од нигде никаде ме одлогира самото и ми рече да инсталирам новава версија на live messenger-ов. И добро го инсталирав се, е сеа нешо се појавува .
и кога ќе стегнеш don`t send се одлогирвит самото.![]()
Некое решение нешто..?
Оди на првата страница од темава ќе го пронајдиш точниот одговор. :helou:

Кај мене супер работи најновата верзијаИзгледа конечно ја убиваат постарата
![]()

Никогаш нема да ја убијат постарата. Еве доказ: Стариот добар и функционален мсн 8.1 кој сеуште го работам без гајле.Кај мене супер работи најновата верзијаИзгледа конечно ја убиваат постарата
![]()
Земете го resource hacker програмчето и во ресурсите кај верзијата на фајлот сменете ја верзијата на мсн-то во најновата и ќе немате гајле![]()
Скоро сите другари што ги знам, неможе да им се пушти мснто од пред 3 дена,
бара понова верзија, а и коа ке ја симнеш пак не те пушта![]()