Live Messenger проблеми, прашања и совети

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.356
Поени од реакции
2.248
Абе, го инсталирав ова најновото мсн, сликите што се од другата страна, и сега мсн+ посебен има за тај мсн или мсн+ како обичниот што ми беше на стариов мсн. Јас си имав мсн+ ама сега инсталирав најновиот и не ми го прикажува ?? Нов треба или ?

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Абе, го инсталирав ова најновото мсн, сликите што се од другата страна, и сега мсн+ посебен има за тај мсн или мсн+ како обичниот што ми беше на стариов мсн. Јас си имав мсн+ ама сега инсталирав најновиот и не ми го прикажува ?? Нов треба или ?
избриши го старото MSNplus и ке си го инсталираш MSNplus 482

M

Mr.InF3ction

Гостин
симни нова верзија.. 4,70 верзиите мислам дека не работат...симни си 4,8,x верзија ќе работи:)

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.556

Кој му е филмот?Нејќам да ја имам најновата верзија, со старата сакам да си продолжам, а не ме пушта, чаре? :tapp:

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583

Кој му е филмот?Нејќам да ја имам најновата верзија, со старата сакам да си продолжам, а не ме пушта, чаре? :tapp:

Користи ја MSN 8.5 ти ја користиш 8.1,а што и фали на новата верзија ја користам од кога излезе и ни еден Error не ми покажа до сега , а на 8.* е полна е со Error

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.356
Поени од реакции
2.248
Абе зошто сега на најновиот месинџер, горе не ми излегуваат како да ги наречам, фалјовите каде што пишува File,Edit, горе кога се наредени, за да излезам од мсн, морам да престиснам Алт+Ф за да ми излезат горе фајловите кога ке тргнам стреката од таму пак ги снемува? Ова се прави или така е од таму? Инаку јас сакам да ми ги има таму.
:)

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Абе зошто сега на најновиот месинџер, горе не ми излегуваат како да ги наречам, фалјовите каде што пишува File,Edit, горе кога се наредени, за да излезам од мсн, морам да престиснам Алт+Ф за да ми излезат горе фајловите кога ке тргнам стреката од таму пак ги снемува? Ова се прави или така е од таму? Инаку јас сакам да ми ги има таму.
:)

MkForces

тантара пантара
Член од
25 јануари 2007
Мислења
600
Поени од реакции
19
Користи ја MSN 8.5 ти ја користиш 8.1,а што и фали на новата верзија ја користам од кога излезе и ни еден Error не ми покажа до сега , а на 8.* е полна е со Error
И 8.5 велат дека ќе ја скинат кај да е.... :)
Али има решение !
Земете го resource hacker програмчето и во ресурсите кај верзијата на фајлот сменете ја верзијата во најновата и ќе немате гајле :)

M

Mr.InF3ction

Гостин

има решение.
т.е десен клик у иконата од мсн...иди у Compatibility и направи таму да е Windows 2000 :XD: и кликни ок и ќе ти работи супер:)

Член од
17 јули 2008
Мислења
704
Поени од реакции
260
Вака сега,имам инсталирано 8.1 верзија од WLM,ми бара да го апдејтирам,одам Yes,ме носи на официјалната страна за download,кога ќе отидам кај download секцијата,ми пишува дека датотеката не е најдена.Пробав го симнав update-ot преку друг web-site ама кога го стартувам да се инсталира ми пишува Couldn't set up the installer - Check to be sure you are connected to the internet..а јас сум нон стоп конектиран..проверив и сервер статус се е ок..незнам шо може да биде работава..еве неможам уште да го средам,пуштен сум моментално од ebuddy и барам решенија на некои форуми ама слабо..ако има некој идеја како да се реши ова... :nerv:

EDIT:Најдов преку softpedia го инсталирав WLM 2009,ама сега кога пробувам sign in ми дава We can't sign you in to WLM - Signing into WLM failed because the service is temporarily unavalible,please try again later.Кога одам во Options>Connection,ми пишува You are currently not connected to .NET Messenger Service,прашањето сега е како да се конектирам?

Kajgana Shop

На врв Bottom