Ти треба Adobe Flash Player симни го од тукаWhat is this? на секое уклучување на мсн то ми се јавува воа?
![]()
http://help.live.com/help.aspx?mkt=en-us&project=WL_Messengerv9&querytype=keyword&query=80040154&Product=2&Version=14.0.8089.0726&ErrorCode=80040154&ErrorId=80040154&Locale=en_msКако што е редот, прво прегледав пред мене дали има за мојот проблем, видов дека нема па да си прашам...
Исто и мене ми даваше тоа да симнам нов месинџер, нејкев ама нема друго чаре па симнав. Е сеа пробувам да го инсталирам, ми вика Your version of windows instaler is very old....ајде нов инсталер...идеме сегга инсталација на новиот месинџер...се ок тече..пробувам да се логирам и ми дава error 80040154. Го прашуваме чичко гугл кој знае се, и ми вели...Reregister the Msxml3.dll file, wait a few minutes, and then try to sign in to Messenger again....ај и тоа бидна...и пак нејкеше...If you still can't sign in to Messenger, reinstall the XML Parser, wait a few minutes, and then try to sign in to Messenger again....и пак неуспех...следно...копачот да му го удрам...
ани хелп тенк ју
Кај мене супер работи најновата верзијаСкоро сите другари што ги знам, неможе да им се пушти мснто од пред 3 дена,
бара понова верзија, а и коа ке ја симнеш пак не те пушта![]()
Оди на првата страница од темава ќе го пронајдиш точниот одговор. :helou:Имав постара версија на мсн и пред два дена од нигде никаде ме одлогира самото и ми рече да инсталирам новава версија на live messenger-ов. И добро го инсталирав се, е сеа нешо се појавува .
и кога ќе стегнеш don`t send се одлогирвит самото.![]()
Некое решение нешто..?
Јас не го гледам, одговор? Дали ке можи линк...Оди на првата страница од темава ќе го пронајдиш точниот одговор. :helou:
Дај да видиме која е најновата и мене ме зеза нешто мсн-тоКај мене супер работи најновата верзијаИзгледа конечно ја убиваат постарата
![]()
Никогаш нема да ја убијат постарата. Еве доказ: Стариот добар и функционален мсн 8.1 кој сеуште го работам без гајле.Кај мене супер работи најновата верзијаИзгледа конечно ја убиваат постарата
![]()
Земете го resource hacker програмчето и во ресурсите кај верзијата на фајлот сменете ја верзијата на мсн-то во најновата и ќе немате гајле![]()
пробај вака..Скоро сите другари што ги знам, неможе да им се пушти мснто од пред 3 дена,
бара понова верзија, а и коа ке ја симнеш пак не те пушта![]()