Live Messenger проблеми, прашања и совети

Член од
23 септември 2009
Мислења
154
Поени од реакции
46
проблем ми е што не можам никаков мсн да користам, ни стар ни нов :)
а инаку со тоа пробав да го избришам стариот и ми покажува дека не може, па така го избришав преку додавање/бришење програми. После тоа пробав да го симнав новиот и пак ми покажува дека таа програма не може да се симне и ми покажува ерор msi_check: 0x80280002... ???
треба да инсталираш net framework 3.1 па за не ти казува ерор ке го симнеш од тука
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=889482FC-5F56-4A38-B838-DE776FD4138C&displaylang=en

Член од
18 декември 2005
Мислења
1.356
Поени од реакции
165
фала на помошта ама StatusQuo ми кажа и успеав да го средим :) позз :smir:

Neporazen

Time Lord
Член од
25 јануари 2009
Мислења
545
Поени од реакции
22
Vaka decki. Iam eden problem. Go downloadirav Windows Live messenger 2009. Go instalirav.Ne mozam da se logiram so mojot hotmail, ID.Mozam da se logiram samo so mojot live iD. Barav na internet nikade ne mozev da najdam nekvkvo resenie za ova.Pa ako moze nekoj ovdeka, ako znae sto e problemot neka mi pisi. Pozdrav i blgodaram odnapred.:smir:

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Како се прави ова на пример кога пишувам со некој да можам да пишувам во негово име од кај мене?:vozbud:

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Со скрипта. Барај скрипти за Windows Live Messenger Plus...

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Чепкам низ компјутер и гледам фолдер огромен...

C:\Documents and Settings\your_username\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts\

И тука полно фолдери со безвезе имиња во кои не се појавува ништо а секој "тежи" доста мегабајти...

Знам дека е поврзано со контактите на мсн што ги имам (dooh) но што ке се случи на пример ако "случајно" ги избирашам овие фолдери?

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.565
Поени од реакции
11.579

C:\Documents and Settings\your_username\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts\

И тука полно фолдери со безвезе имиња во кои не се појавува ништо а секој "тежи" доста мегабајти...

Знам дека е поврзано со контактите на мсн што ги имам (dooh) но што ке се случи на пример ако "случајно" ги избирашам овие фолдери?
Јас еднаш го делитнав тој фолдер и ништо не се деси кај мене,тие податоци се од чатот мислам,што си пишувал со други...

Член од
28 април 2009
Мислења
1.831
Поени од реакции
253
Како се прави ова на пример кога пишувам со некој да можам да пишувам во негово име од кај мене?:vozbud:
Windows Дискавери така нешто :smir:
коа ке симнеш и инсталирап пиши пример вака:
!imitate <tekst>

kIRe9

OK. u'r right
Член од
4 март 2009
Мислења
1.419
Поени од реакции
73
ај ако може да ми кажете шо да си зеам сеа да си симнам..у смисол шо комбинација ми е најбоље...и стајте линкои....нба пр за најновиот мсн и дискавер 2 и такодаље...

Член од
16 октомври 2009
Мислења
593
Поени од реакции
28

Ништо не е страшно тоа.Ако некогаш ти даде ерор мсн-то избриши го кој фолдер.

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Ми бараше да го инсталирам новиот мсн го инсталирав. Сега кога ми пишува некој ми излегува Need Flash Player newest version. Ја слегнав најновата верзија на Флешот и инсталирав(manual). Рестарт и ком и мсн .. и пак исто ми покажува. Кога одам на тоа Install ми ја отвара оваа страница
http://help.live.com/help.aspx?mkt=en-us&project=WL_Messengerv9

Ај некој нека помогне ако може оти ме накурчи мснто пред легнување. Да нема нешто врска позадината или мсн плус и такви ствари?

Член од
21 декември 2005
Мислења
661
Поени од реакции
7
го инсталирав новиот messenger и сега неможам да го стартувам зошто појавува цело време ерор. го преинсталирав сто пати и пак нејќе. знае некој како да ми го реши проблемов

Kajgana Shop

На врв Bottom