Live Messenger проблеми, прашања и совети

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Прашав и никој не ми одговори. Error 2356 шо значит? Две недели веќе не можам да инсталирам нов мсн, зш при бришењето на стариот ми се јавуват овај ерор!
Па земи избриши го со Zap Messenger потоа земи исчисти регистри ово оно со CCleaner па пробај да инсталираш:helou:Error 2356

Член од
13 октомври 2009
Мислења
569
Поени од реакции
233
Error Code 8e5e0211 ми покажува и не ме уклучува ?

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Error Code 8e5e0211 ми покажува и не ме уклучува ?
The fix for the error is for you to hit start -> run (or just use that box you get after hitting start in Vista). Then type in %appdata%\microsoft and hit enter. Look for a folder called MSN Messenger, and delete it. You might have to restart your comp then, but it should work afterwards. Hope this fixes your problem.

на нашки...start->run->%appdata%\microsoft->најди го MSN Messenger фолдерот и избриши го.

Член од
30 декември 2007
Мислења
796
Поени од реакции
331
Error code: 8e5e0408

Чаре за ова, ми вика сервисот е привремено недостапен.

kIRe9

OK. u'r right
Член од
4 март 2009
Мислења
1.419
Поени од реакции
73
све океј и сеа однеднаш као МСН + да не ми работи..немам бои на мсн-от то ест кодовите се глеаат онака дугачки имиња наместо у боја да е све.. чаре?

Член од
8 ноември 2007
Мислења
574
Поени од реакции
296
Зошто морам да ја користам најновата верзија на мсн? Бев навикнат на 8.5 ама од пред една недела вика дека мора да ја инсталирам најновата верзија. Дали постои начин да се вратам на 8.5?

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Зошто морам да ја користам најновата верзија на мсн? Бев навикнат на 8.5 ама од пред една недела вика дека мора да ја инсталирам најновата верзија. Дали постои начин да се вратам на 8.5?
Тешко беше?

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Џабе кога мора да ја има најновата верзијА :)
Нема врска, инсталирај си ја оваа, никој не може да ти забрани. Инсталирање на најновата верзија е опција, но не и единствена. Сигурен сум.

SkyDriver

Would like my bananna ?
Член од
31 јули 2008
Мислења
2.140
Поени од реакции
221
Сигурен сум.
Don`t be sure :)

Зашто мајкрософт се педери. :\
Сакал неќел таа ќе ја користиш :) Или ако ептен ја мразиш 9ката ондак вози на Meebo, Ebaddy или aMSN :toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom