Ливадарки

• Креатор на темата Креатор на темата мкд владе
  • Време на започнување Време на започнување
Мора старомодни гробишта? Зошто не фарма за црви? Ем рибарите задоволни, ем профит. :unsure:

Pripazvajte malce na recnikot, sepak se toa necii deca :D
Твојата пудлица у двор ќе ја закопаш или на некоја полјана каде што ќе можеш да фрлиш око секој ден кога одиш на работа? Или директно во ѓубре низ прозор?

Will Kobe Bryant GIF

Твојата пудлица у двор ќе ја закопаш или на некоја полјана каде што ќе можеш да фрлиш око секој ден кога одиш на работа? Или директно во ѓубре низ прозор?

Will Kobe Bryant GIF
Najverojatno vo vrekja za gjube i vo kontejner.
Dodusa mnogu bitno e vo koj period od godinata ke skini konci. Ako e ladno, vo kontenjer, ako e potoplo vo nekoj endek pokraj patot.
Da ne ocekuvas red da i pravam ?
I ne e pudlica, od kade takva ideja. Teska djukela e, prirodna selekcija. Dodusa ima nekoja zicka terierska, ama samo zicka.

Najverojatno vo vrekja za gjube i vo kontejner.
Dodusa mnogu bitno e vo koj period od godinata ke skini konci. Ako e ladno, vo kontenjer, ako e potoplo vo nekoj endek pokraj patot.
Da ne ocekuvas red da i pravam ?
I ne e pudlica, od kade takva ideja. Teska djukela e, prirodna selekcija. Dodusa ima nekoja zicka terierska, ama samo zicka.
Паметам една бела постираше, мислев таква чуваш по дома. Ја фрли таа во ендек или?
Или трпеше и галеше таква порано која не беше твоја за да добиеш ливадарска путка?
Зарем толку ред е да фрлеш две лопати, не мора поп да викаш, наместо да гледаме лешеви по патиштата.

Џукелата за двор ти е само?

Паметам една бела постираше, мислев таква чуваш по дома. Ја фрли таа во ендек или?
Или трпеше и галеше таква порано која не беше твоја за да добиеш ливадарска путка?
Зарем толку ред е да фрлеш две лопати, не мора поп да викаш, наместо да гледаме лешеви по патиштата.

Џукелата за двор ти е само?
Istata uste ja imam.
Ne ja cuvam doma, ustvari so saka si praj. Saka si vlegva, saka si se rasetava, mada preferira da si se rasetava.
P.s nemam lopata :toe:
Pod samo za dvor so podrazbiras ?
Dali ja rassetavam so remce vamu tamu. Ne, nema ni remce, kais, ni nisto slicno. Generalno zivot si zivej, najadena, napiena, servis napraen, slobodna , saka spie, saka se sonca.

Ауууу, владе мкд уствари да ти бил ливдарка :icon_lol:

На крај уште ќе искочи дека бил дел од шарените, ставовите на форумов му се обратни од каков му е животот :icon_lol:

Ауууу, владе мкд уствари да ти бил ливдарка :icon_lol:

На крај уште ќе искочи дека бил дел од шарените, ставовите на форумов му се обратни од каков му е животот :icon_lol:
Po tolku godini tema, objasnuvanja, crtanje i sto li ne, pak ke se najdi nekoe trkalo so ne mu e jasen poimot livadarka.
Izvini, simpatizer na levica da ne si ? Tie vaka generalno tupi i glupi se :toe:

• Хаха
Reactions: Mud
Po tolku godini tema, objasnuvanja, crtanje i sto li ne, pak ke se najdi nekoe trkalo so ne mu e jasen poimot livadarka.
Izvini, simpatizer na levica da ne si ? Tie vaka generalno tupi i glupi se :toe:
Ајде ајде си шетал бела пудла на ланец а тука се вади демек у двор пуштена, едно друго ја се кладам и пакетче ќе и правиш за нова година :icon_lol:

Една од првите...

Бардо го опишала детето што го носела како „мал тумор“. Напишала: „Го гледав мојот рамен, виток стомак во огледало како драг пријател, на чиј ковчег токму требаше да го спуштам капакот“. Во едно интервју изјавила дека „подобро би родила мало куче“.

За време на бременоста се удирала во стомакот, а од лекарите барала морфиум со надеж дека ќе предизвика абортус. Патела од мачнини и депресија и се криела од јавноста, бидејќи не сакала никој да ја види бремена.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom