Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За 43 год одлично изгледа. Се гледа дека не е трошена. Цела младост место на курови по филозофии на фејзбук ја потрошила.Прегледај го приврзокот 457572
Нема внучиња бабе, ама затоа има МЕДАЉЧИЊА ОД СКОПСКИ ПОЛУМАРАТОН!!! Сакаш да бидеш баба и да им ја дадеш неизмерната љубов кон своите внучиња? Епа не може, еве ти медаља од еден не битен маратон, освоен како аматер кој апсолутно ништо не ти придонесува во животот. Сакаш мало детенце да те вика баба и да те гледа со љубов во очињата? Нема проблем, еве ти бела смрдлива џукела, нека ти мафта со опашот секој пат кога и ставаш храна.
Нене,грешка си.За 43 год одлично изгледа. Се гледа дека не е трошена. Цела младост место на курови по филозофии на фејзбук ја потрошила.
И сеа значи затоа таа лупнала катанец доле и се заливадарила.Нене,грешка си.
Иам пишано и порано, мој бифши колега ву бија бифши колага на њума.
Скроз обратно е.
На времето Фросе се кецала за 3 текиле, едну црту и стотче бакшиш, сс кога стигне.
Превртела гу кадилак сс едн жетон и се осфестила и почнала да тражи сериозни врске.
Ама муда.
Сфи на репертоар или гу кецале или чуле за њума.
Па завртела нову страну, ливадарење и едење гомна за мушки род.
Своерачен потпис и печат.
Парва.
Брат до негде си упрао, али она сама си пресудила, ми само коментирамо.Зборете општо не именувајте, греота е....кој кур сме ние да судиме индивидуално.