Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Твојата пудлица у двор ќе ја закопаш или на некоја полјана каде што ќе можеш да фрлиш око секој ден кога одиш на работа? Или директно во ѓубре низ прозор?Pripazvajte malce na recnikot, sepak se toa necii deca![]()
Najverojatno vo vrekja za gjube i vo kontejner.Твојата пудлица у двор ќе ја закопаш или на некоја полјана каде што ќе можеш да фрлиш око секој ден кога одиш на работа? Или директно во ѓубре низ прозор?
![]()
Паметам една бела постираше, мислев таква чуваш по дома. Ја фрли таа во ендек или?Najverojatno vo vrekja za gjube i vo kontejner.
Dodusa mnogu bitno e vo koj period od godinata ke skini konci. Ako e ladno, vo kontenjer, ako e potoplo vo nekoj endek pokraj patot.
Da ne ocekuvas red da i pravam ?
I ne e pudlica, od kade takva ideja. Teska djukela e, prirodna selekcija. Dodusa ima nekoja zicka terierska, ama samo zicka.
Istata uste ja imam.Паметам една бела постираше, мислев таква чуваш по дома. Ја фрли таа во ендек или?
Или трпеше и галеше таква порано која не беше твоја за да добиеш ливадарска путка?
Зарем толку ред е да фрлеш две лопати, не мора поп да викаш, наместо да гледаме лешеви по патиштата.
Џукелата за двор ти е само?
Прашував дали спие во двор или внатре со тебе, но веќе одговори.Pod samo za dvor so podrazbiras ?
Да не ти ни притреба.P.s nemam lopata![]()
Ami kaj da e, tuka e, vo zalezot na zivotot eПрашував дали спие во двор или внатре со тебе, но веќе одговори.
Да не ти ни притреба.

Po tolku godini tema, objasnuvanja, crtanje i sto li ne, pak ke se najdi nekoe trkalo so ne mu e jasen poimot livadarka.Ауууу, владе мкд уствари да ти бил ливдарка
На крај уште ќе искочи дека бил дел од шарените, ставовите на форумов му се обратни од каков му е животот![]()

Ајде ајде си шетал бела пудла на ланец а тука се вади демек у двор пуштена, едно друго ја се кладам и пакетче ќе и правиш за нова годинаPo tolku godini tema, objasnuvanja, crtanje i sto li ne, pak ke se najdi nekoe trkalo so ne mu e jasen poimot livadarka.
Izvini, simpatizer na levica da ne si ? Tie vaka generalno tupi i glupi se![]()