Лимит на ADSL-от?

Значи дефинитивно ти имаш друг договор. Во мојот не стои никакво ограничување, ама пишува дека според некоја си програма за технолошки развој на мрежата операторот го задржува правото за промени на договорот и доколку не се сложуваш можи да го раскиниш во рок од 15 дена по известувањето за промените. Така пиши ама кога пробав да го раскинам разбрав дека не било толку едноставно. И баш ме чуди дека во договорот имаш такво ограничување, тоа би требало да значи дека ти ја намалувале брзината и пред скорешниве промени. Чудна работа.:raz:

Јас ко клавав немаше пакети никакви. Само дали сакаш на две, една година или неограничено.

Ljuge sto se slucuva so ADSL???!:):):):)!Siminjam igra i neli ide so 40 kb/s pocna so 10000kb/s pa eve go do 300kb/s download!Wow!Prvpat vaka nesto dobro!Doma mu se javile na tatko mi i mu kazale!
Zakon epten e brzo!

vlatko напиша:
Ljuge sto se slucuva so ADSL???!:):):):)!Siminjam igra i neli ide so 40 kb/s pocna so 10000kb/s pa eve go do 300kb/s download!Wow!Prvpat vaka nesto dobro!Doma mu se javile na tatko mi i mu kazale!
Zakon epten e brzo!
Да, да... Ајде трк на http://testmy.net/ и тестирај си ја брзината. :wink:

Абе како тоа гледам, не на сите им се намалила брзината и после надминувањето на тие 4ГБ, а мене ми беше намалена?

vlatko напиша:
Zakon epten e brzo!

Симињање од http иде многу брзо, и кај мене е така....

Rabotava e sto samo ednas e taka brzo!Mi su javile na tatko mi doma i mu kazale ako saka tolku brzo moze duri i vo salonite na Mobimak da napravi dogovor i to!

Jas go nadminav limitot prosliot mesec, i mi bese posporo :(
ne e feer so stavija limit! Pederi!!!

ThA-BiTcH напиша:
Jas go nadminav limitot prosliot mesec, i mi bese posporo :(
ne e feer so stavija limit! Pederi!!!
a hihihihihihi me presmea inache ozbilno vi e tapa so limit mnogu vi go nakrcaaa ....

јас немам лимит..ама денес имав прекин од 5 минути за кој ми се јавија и ме известија...дека имам прекин, демек јас не знам

И кај мене сеа е брзо. Ама нема изгледа да биди за долго оти досега имам 2 гига даунлоуд, а немам нешто посебно спуштано. :icon_mad: :icon_mad: Пфффф нервози значи. Да не мојш да си спушташ ко чоек.

и кај мене е брзо сега чекам да ми се испунат 4 гига фактички имам уште 1,5 уше два дена добар интернет

Ajde be nemajte gajle,za eden mesec skoro vo site gradovi kabelskite operatori najavija internet bez limit za 1500 denari.Taka da mt.net mozat da "popushat" so ogranicuvanjeto.Vo Bitola ide dobro,vo Prilep duri dva "provajderi" pa stvarno novata postava na Telekom ili namerno sakaat da si gi izbrkaat korisnicite so ogranicuvanjeto ili nekoj taka im rekol za da im go "spojebe" rejtingot.

ABC напиша:
Ajde be nemajte gajle,za eden mesec skoro vo site gradovi kabelskite operatori najavija internet bez limit za 1500 denari.Taka da mt.net mozat da "popushat" so ogranicuvanjeto.Vo Bitola ide dobro,vo Prilep duri dva "provajderi" pa stvarno novata postava na Telekom ili namerno sakaat da si gi izbrkaat korisnicite so ogranicuvanjeto ili nekoj taka im rekol za da im go "spojebe" rejtingot.

Има во Битола кабловски, и тој е на 6 гига ограничен, ама пак одговара не дека не одговара. Само проблемо е како да се исклучиме од мт нет 2 години ќе не ебават.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom