Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај провери сега. Им кажав да ти намалат.baby напиша:Јас имам преку 13ГБ и уште не ми е намалена брзината
Sindikat напиша:Во договорот не пишува никаде таква работа. Барем во мојот не, сигурен сум 10 пати го прочитав. Не знам од каде го извадивте ова. Сега после промените можи ама јас веќе дадов приговор дека не се согласувам со промените затоа што тие кршат неколку закони (да не ги цитирам сега ги има во приговорот шо беше изработен на интернет). Значи ако има фер судење јас сигурно би добил.
yin yang напиша:Може да не пишува кај тебе, сигурно за тебе, посебен договор правеле.:icon_roll
Мистичен напиша:A демек сите ќе го откажевте...хехе. Револуции...
vlatko напиша:Ke zaboravev!Koga idam po stranicive se e o.k ali koga siminjam nesto e ide so 6kb/s!Toa ti e!Dogovorov mi e vo na masa i ke vi citiram!:МТнет го задрзува правото да ја намали брзината на пристап, доколку остварениот месечен сообраќај надминува:4ГБ за "хоби" пакет итн.....
Договорот ми е од 20 Јануари негде таму уклучив АДСЛ!Тогаш Кабловскиот не беше рекламиран никој не знаеше за него!Sindikat напиша:Од кога ти е тебе договоро?
Ако пишеше така шо си потпишвал, шо не си зеде кабловски на 6гб е ограничен поефтин е и побрз?:raz: