- Член од
- 6 јануари 2010
- Мислења
- 248
- Поени од реакции
- 54
zavisi ako sum pijan ko stoka ne da se ligavat porka da se snima u separe nema da registriram ili konj da se pojavi u kaficot ali trezen se primetuva sakal nesakal toa e toa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ми смета.Ама не обрнувам внимание.Младост-лудост.
Оти сеа јас не седнам да се лигавам така сред кафиќ...
Нека си се љубат,кој не сака да гледа ке стане и ке си оди.
Зависи од намената на локалот, ако јас пијам кафе или читам весник или разговарам нешто сериозно или недај боже да јадам на другата маса тогаш лично ќе преземам мерки, а ако е дискотека или бар или нешто друго од тој стилсо гласна музика тогаш е сосема во ред и нема ни да обрнам внимание!![]()
Е сега не претерувај и ти овде зборуваме за подомаќинско лапање, не лапање проследено со ќотек .....па и да ти кажам ако не ги боли нека се маваат бе друже! Шо ќе им праиш...хо хо хоПази со тоа личните мерки, ако се лапа, лигави, шлака, не значи дека не знае да мава...:violent1:
инспириран од еден пост што го прочитав пред малку и инспириран од сликите шо ги глеам скоро секој ден низ кафичите ја отворам оваа тема... иначе за овој пост зборам
Не идете во Аја, еднаш бев со дечко ми таму, и буквално само се бацивме, ништо повеќе и ни дојде келнерот и ни рече дека тоа било забрането со закон и на секои 5-10 минути доаѓаше да не провери што правиме..
ме интересира вашето мислење во врска со темата лигавење/лапање/драпање/лижење во кафиќ.... дали вие го практикувате тоа?? како реагирате коа ќе видите дел од горенаведените појави.. и едно прашање до тие што го практикуваат сето тоа погоре споменатото.. НЕЛИ ВИ Е СРАМ?? и што барате во кафиќ за да ги правите тие "активности"...
Ми смета и тоа како! Да дадам пример еден... Седам јас со другар и неговата девојка на кафе. Додека се на кафе тие двајца се ептен опуштени и се лигават апла. Беше сабота накај 10 вечер и седевме на долниот кат на кафичот каде што моментално имаше малце постари особи. Така седиме ние и одеднаш двајцава почнаа да се лижат пред сите ма парче да се прават -.- Јас онаков се вцрвенив дека моментално цел кафич гледаше накај нив, дури и келнерката ги предупреди и двајцава директ тоа како навреда го сфатија -.- Значи да, сум се лигавел во кафич и јас ама знам кога и каде, нема сигурно како случајов над мене туку комотно ако не е толку полн кафичот и ако никој не гледа може малце да се полигавиме, ама вака покрај повеќе луѓе нене.
Значи не си исконтал. Се вцрвенив дека е малце глупо кога седиш со некој на кафе и одеднаш се прекинува и почнуваат двајцата што си отишол на кафе да се лигават пред тебе -.- Не е ок... Иначе неќам да сум на местото на другарот дека типот има Јети женска. хихиkolku so razbrav si sakal da si na mesto na drugar ti i ti da ja lapas i ligavis toas nema da ti smetalo so imalo guzva okolu ili ne te razbiram