"Лигавење" во кафиќ

• Креатор на темата Креатор на темата DimceY
  • Време на започнување Време на започнување
Абе ок по малкучку да ама не да не можеш ваздух да земеш.:toe:

Ма ако ми се лапа, лапам и им се лигавам на убај џигерчиња (коа сум у Љуц), крилца (коа сум кај Перо), се лигаам на оњон рингс (у Ајриш паб) итн.

Еј, абе не беше темава за тљакво лигаење, а??

Божеее, лив енд лет ливе лујџе.

хех.. абе тоа лапање некако ептен глупаво ми доаѓа... не ми пречи некои да земат да се лигават сеа у кафич али да му ебам матер абе има места каде што може тоа да го прават па немора у кафич, нека поминат у парк на пример у темницине па таму ако сакаат и нека се ебаваат (само нека пазат на џандари пошо има кзна и за тоа :)) ја лично никад не сум се лижел по кафичи ни па планирам... ако имам таква намеа има сто и едно друго место каде шо можам да се лижам.

Па сум се бацил со девојката или сме седеле гушнати неколку секунди/минути, али сигурно не сме легнале на сепаре и да имаме секс...

Дур постоеше Арарат...навремето...лапаФ една и ја загмечив посекаде едно цели дваипол саата (ќор пијан бев)! После домче си ја носефф. Имаше нога брале, ихааа. повисока од мене. Сум се качуел ко циганче на црешна!

Али, на темата, не ми смета.

Лично мене ми е глупо. Океј е еднаш,два пати, три пати да се смуваш, ама брате цела вечер ко невидени да се мувет стварно е невкусно. Чак и се мислам шо пар се тие шо цело време се мувет, а муабет не прает. Ќе завршет со мување, пред кафич ке се поздравет и чао пријатно. Уште таа пари да му дај нему или обратно, за задоволството.

Криза е, мојт немет сфој дом, а тато и мама млади, гледаат ШајрезаТ, не им се нанка, па.....!

Не ми смета ако е со граници и ако е онака бакнеж без јазик, оти стварно е глупо сеа да ми се лугават тука а ја кафе пијам, ке си помислам лигите нивни ги пијам уф бљак.

Не ми смета ако е со граници и ако е онака бакнеж без јазик, оти стварно е глупо сеа да ми се лугават тука а ја кафе пијам, ке си помислам лигите нивни ги пијам уф бљак.

Тогаш не замислувај многу, или замисли си кај шо си со Бекам на плажа со коктелче, ако веќе имаш навика да си замислуваш...
Како бе лапање ви е гадно, насилство, тепање, лажење, лицемерие тие работи треба да се гадни а не љубовта и страста...:smir:

Ви сметало вас или не,шо сакаат ќе си праат парови у кафич.:toe:

Забава, кафич, преполно луѓе, 23ч. Нема друго решение, не ќе се кријаш од некого.. А ако станува збор за кафич каде е само за на кафе, можи да има лигавење но не е препорачливо, бар за мене :kesa:

Ти наместо да си пиеш кафето и да си ја напраиш твојата дневна шема, ќе зјапаш во нивните лигавења,нека си прај кој што сака -или одиме во кафич како инспектори со пуштен зум-.

Чудно како се замарате со околината околу вас - тури им пепел..игнор.

И никако да свати човек (што е тоа шо ви смета) какво е тоа сметачко чувство,шо ви сметаат некои анонимци - како може да помислиш -болд-
what a twisted mind

E стварно мрзам вакви теми!
Добивам запек коа ќе морам да читам шпанска инквизација и компанија. Чедните они како да не заборавиле дека се во јавност и не се залапале неколку пати сочно. Молим ти се за што живеете за себе или за тоа што прават другите?!
Никој не спомна секс ама сите се фативте за тоа. И што голем кур се лигават а тебе ко да те засега? Или те?

What others say - it's a fucking prison
Сеа се потсетив зошто не идам во кафич- од 10 души, 5 те буљаат тебе да видат што ќе правиш, зарем вашите ебани животи се толку ебано досадни ?!
Get a fucking life!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom