"Лигавење" во кафиќ

• Креатор на темата Креатор на темата DimceY
  • Време на започнување Време на започнување
Ти наместо да си пиеш кафето и да си ја напраиш твојата дневна шема, ќе зјапаш во нивните лигавења,нека си прај кој што сака -или одиме во кафич како инспектори со пуштен зум-.

Чудно како се замарате со околината околу вас - тури им пепел..игнор.

И никако да свати човек (што е тоа шо ви смета) какво е тоа сметачко чувство,шо ви сметаат некои анонимци - како може да помислиш -болд-
what a twisted mind

Ако не др барем внимание ти привлекува,а очите се побрзи од разумот така да и да не сакаш ке погледнеш еднаш, два пати и ке ти здосадат...мислам се знае кај се прават такви ствари, кај што нема мн народ. Океј е да се бациш неколку пати, али нон-стоп бе па не бива не личи. Посебно ако се некој постари( под постари мислам на 19, 20 итн год) или па ако има некој со нив на маса и они цело време се лижат:tapp:

Ако не др барем внимание ти привлекува,а очите се побрзи од разумот така да и да не сакаш ке погледнеш еднаш, два пати и ке ти здосадат...мислам се знае кај се прават такви ствари, кај што нема мн народ. Океј е да се бациш неколку пати, али нон-стоп бе па не бива не личи. Посебно ако се некој постари( под постари мислам на 19, 20 итн год) или па ако има некој со нив на маса и они цело време се лижат:tapp:

а што ако почнеш да си го гледаш својот живот за почеток? Или почнеш убав муабет на масата која седиш :tapp:

а што ако почнеш да си го гледаш својот живот за почеток? Или почнеш убав муабет на масата која седиш :tapp:

Никој не рече дека кога седиме на маса кутиме и да с го гледам својот двор ама пак ке кажам комшиите привлекуваат внимание на вој или на оној начин. Посебно ова го зборувам дека сум од помал град каде сите меѓусебе се знаеме...

Марсовка, земи ја во предвид ситуацијата која ја дадов поназад.
И да сакаш и да не сакаш, погледот сам ќе ти залута на страна. Ако во видното поле ти се наоѓа рандом пар кој едноставно се јаде пред тебе, ти тоа ќе го видиш без разлика дали се замараш си другите или си излезена за да се видиш со оној со кој си седнала.
Па и сметка кога би барала, случајно би ги видела.

Никој не рече дека кога седиме на маса кутиме и да с го гледам својот двор ама пак ке кажам комшиите привлекуваат внимание на вој или на оној начин. Посебно ова го зборувам дека сум од помал град каде сите меѓусебе се знаеме...

Подобро да привлекуваат внимание на лапачки и сексуален начин, отколку на лицемерен и агресивен...
Абе деца лапајте се, сексајте се еден е животот, мејк лов нот вор...
Баталете тоа комшиите...

А бе секој со своето, јас како што реков претходно бакнување ми е ок, зборам за себе нормално, повеќе од тоа ми е невкусно и не би се однесувала надвор од некои граници за нормално однесување кои сум си ги поставила. Што се однесува до другите што сакаат нека прават и операција на крајници нека си прават - нивна работа, не се замарам. АМА во театар да се шмљакаат на сред престава е стварно ептен некултурно, тоа се случи пред мои очи. У кафиќ ај не ги гледам друга маса и друго се, па и затоа не ми е ни гајле, ама у театар пред тебе седат или до тебе и само слушаш и гледаш шмљакање, уопште не личи.

И да сакаш и да не сакаш, погледот сам ќе ти залута на страна. Ако во видното поле ти се наоѓа рандом пар кој едноставно се јаде пред тебе, ти тоа ќе го видиш без разлика дали се замараш си другите или си излезена за да се видиш со оној со кој си седнала.

WOW , од кога стана непријатно едно најобично бакнување,лижење.

каков е тој осечај,желудник се превртува,се вцрвенува чоек,прави фејспалм и поминува покрај нив , ...........не ми е гајле - таман работа да се замарам со тоа.

И нема само во кафич да ги видиш,дискотека,улица,некоја клупа и безброј други јавни места.

Дали треба да има некој вид на (самици) за паровите?,нормално за да бидат задоволни желбите на рандом анонимуси кои неможат да поднесат таква ситуација , или ќе си тераат нивна ствар.

Нон-сенс да се коментира понатака, ова стварно на крај памет не го очекував.

Што е следно?

каков е тој осечај,желудник се превртува,се вцрвенува чоек,прави фејспалм и поминува покрај нив , ...........не ми е гајле - таман работа да се замарам со тоа.

И нема само во кафич да ги видиш,дискотека,улица,некоја клупа и безброј други јавни места.

Дали треба да има некој вид на (самици) за паровите?,нормално за да бидат задоволни желбите на рандом анонимуси кои неможат да поднесат таква ситуација , или ќе си тераат нивна ствар.

Што е следно?

Точно дека секаде ќе ги видиш да, ама во случајов зборевме за кафичи.
Не спомнав и дека не поднесувам такви ситуации, нека прават што знаат со нив, гајле ми е, ама кога гледам едноставно не ми е пријатно. Се осеќам како да сум упаднал во нечија интима.

А што е - тука е. Нема потреба ни од самици ни од нешто слично. Ако на некој му пречи многу, ќе стане и ќе си отиде.

Што е следно?

Следно е по улици и во кафичи да се лигават геј луѓе.

Ондак ај по дома само да бидеме поинтимни:wink:

-Абе ај да се галиме:pipi:
-Имаш некој по дома?
-Шо има везе?:N:
-Имаш ли?
-Да бе!
-Нишо душиче ,стрпи се,ќе се смее народот:smir:

Не знам дали ја читаше девојката али толку ги буља што почна да се згадува и да ги осеќа нивните лиги во својата уста .:не заебавај:
Реално кој не ги забележува, али на крај исто ко да не си ги видел едноставно си бркаш работа ептен треба да на маса да ми седат за да ми запречи.,Али више ги забележувам типките како ла лока пошто некој коа буља сакал нејќел ќе го забележиш а богами и ќе го забуљаш -.-

Језиво !

Не знам дали ја читаше девојката али толку ги буља што почна да се згадува и да ги осеќа нивните лиги во својата уста .:не заебавај:
Реално кој не ги забележува, али на крај исто ко да не си ги видел едноставно си бркаш работа ептен треба да на маса да ми седат за да ми запречи.,Али више ги забележувам типките како ла лока пошто некој коа буља сакал нејќел ќе го забележиш а богами и ќе го забуљаш -.-

Језиво !

Не ги читај постовите како што тебе ти одговара!
Не реков дека ја цело време буљам туку кажав дека привлекуваат внимание и ај еднаш, два пати да се бациш ама цело време едноставно е одвратно и смета. Имам ја попаметна работа од тоа да ги гледам некои шо работат цело време, ама пак ке кажам очите се побрзи од паметот и без да сакаш ке погледнеш...
И не е буквална смисла да ги осекам нивните лиги у моја уста, читај малку меѓуредови. Некои едноставно така се лижат јазците надвор им испаѓаат од шо се љубат страсно...Што нели стварно е претерано. Кафич каде што седи народ не е место каде се прави тоа!

[]
Не ги читај постовите како што тебе ти одговара!
Не реков дека ја цело време буљам туку кажав дека привлекуваат внимание и ај еднаш, два пати да се бациш ама цело време едноставно е одвратно и смета. Имам ја попаметна работа од тоа да ги гледам некои шо работат цело време, ама пак ке кажам очите се побрзи од паметот и без да сакаш ке погледнеш...
И не е буквална смисла да ги осекам нивните лиги у моја уста, читај малку меѓуредови. Некои едноставно така се лижат јазците надвор им испаѓаат од шо се љубат страсно...Што нели стварно е претерано. Кафич каде што седи народ не е место каде се прави тоа!

spanish+inquisition.jpg

Покајте се! Пред бога !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom