"Лигавење" во кафиќ

• Креатор на темата Креатор на темата DimceY
  • Време на започнување Време на започнување
не практикувам многу по кафиќи да ги праам тие ’’активности“. добро се случува по некогаш ама малку ми е глупаво посебно ако сме со друштво. а инаку за други не ми смета шо сакаат нека си прават :toe:

абе какви политки какви поштовања. поштовање ли ми е извадила ми путката на тацна аз`р мачка пред парење. на шо личе тоа ...

Дај дај објасни убаво:smir:

На што сугерираш-лижење,лапање или ова твоево би го протолкувал ко драпање и млака масажа на половите органи,или ви праат лиги..на кој начин ви е непријатно незнам,знам дека ќе ви привлече внимание некој пар ,ама до толку да ви станат непријатни нивните постапки - шо неможете комотно да си гледате свој муабет ,него ќе чекате шо следно ќе направат и ќе бидете ко воајерине ,минус мастурбација.Да се држиме до темата,ко шо кажа за други ствари си има закон.

А, да си ми жив и здрав што убаво кажа, ако си ја бркаме нешета работа никој на никого нема да му пречи...еве мене најмногу ми пречи кога ќе видам некој зо златни ланци изваени надвор да се гледаат, сељал типичен шо глуми мафијаш, ми се повраќа...

Ти на 27 години уште се лапаш по кафичи?

Ти на 27 години уште се лапаш по кафичи?

Јас не, зависи, понекогаш така на потемно...иначе не ми пречи други да се лапаат...
Порано на 16-17 да, често така по кафичи и ми рекоа еднаш келнерите, газдата ги пратил хахаххаха

Сега пошто 27 ќе преминам на секс по кафиќи...тоа лапањето децана нека се радуваат:helou:

Ноќе у кафиќ да, лапам стискам играм валкана игра. А денски не, и несакам некои 3 пара на сепаре околу мене да се лапаат додека јас да стојам со чај и рум у раце и гледам филм! >:/

а бе да, на убаво се учат... затоа после ко подпораснат една пијачка и да ги нема по соби. станови... хотели... коли .. џипови... и тако даље

не ми смета да се лапат ја реков ама кога се масират и “испумпуват“ е звучно и одвратно.
привлекуваат внимание на мрсен валкан начин

Младина... ништо не видела...

Порано кога сум работел во едно интернет кафе еден циган гледаше порнич и да видовте што правеше (но затоа имаше примено добар ударац у главу и беше избацен од просторијата) а вие се запнале по некои што се лапале таму во ќошот...

Ти не си револуционер,ти си претприемач у душа,ќе почнеш некои новини да воведуваш низ кафичите :) .

Аааа за тоа ми требате вие драг народе, како морална подршка, така сам ќе ме апсат...еве револуционерен предлог...се договараме, одиме во кафиќ со цурите(ќе го резервираме само за нас), така некој во центар строг и се лапаме(секој со цурата нормално) 2-3 саати, и така секој ден во различен кафич...после одиме пред влада, пред МПЦ абе сегде и ќе пуштиме лов из ин ди ер песната за време на актот лапачки.....:pos2:

а бе да, на убаво се учат... затоа после ко подпораснат една пијачка и да ги нема по соби. станови... хотели... коли .. џипови... и тако даље

не ми смета да се лапат ја реков ама кога се масират и “испумпуват“ е звучно и одвратно.
привлекуваат внимание на мрсен валкан начин

Мислиш дека до сега некој не ја применува таа практика ??? (болдот)

Секој си е со свое сфакање за оваа работа,за некој не е гадно,за некој е,некој па трет така ја докажува љубовта кон партнерот,а има мал милион други начини за тоа.
Напалени клинци што сакате да праат низ кафичи со дечкото\девојката,им работат хормоните,вријат како у експрес лонец :pos2:

WTF ја читам темава и се чудам како тоа до сега не сум знаел дека на кајгана имало толку ЧАСНИ СЕСТРИ и ЈЕХОВИНИ СВЕДОЦИ :pos:
Море луѓе што има страшно во тоа ако некој се лапал по кафичиве:toe:
Си пиеш кафица и си се лапаш, што треба да ја гледам женската цело време:toe:

Не ми е до толку гајле за да се замарам со тоа.

„Лигавењето“ е непристојно. Поготово во друштво. Никогаш не сум се лигавел, ниту ќе се лигавам. Го поддржувам јавното искажување љубов. Но, „лигавењето“ едноставно не е по бон тон.

Бре, бре. Покасно да ве видев каков оф-топик муабет сте затерале, може и секс ќе паднеше на темава:)
Озбилно, многу сте забегале на други теми.

Во однос на оваа, во која пишувам моментално би кажал дека за мене не е многу пристојно да се голтам со девојката или да ми се голта некој пар пред очи.
Бакнеж, понормален, па и залапување кратко се сосема океј и нормални. Ама чистење забен камен со јазик е навистина непристојно, бар за мене.

Џабе би кажал дека не се замарам со тоа, кога сакал-не сакал, еднаш ќе погледнам на страна (а сигурно нема да биде тоа само еднаш). И ако дотичен пар постојано се голта во мојот видик, нормално е дека ќе го забележам тоа.

Умереното си е најубаво за мене. Екстреми, само во исклучиви ситуации... во спалната:zlo:

За што одите по кафичи за да гледате што прават другите ?!
Јас мислев дека за тоа служат реалните шоуа, изгледа дека сум побркала поими нешто.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom