"Лигавење" во кафиќ

• Креатор на темата Креатор на темата DimceY
  • Време на започнување Време на започнување
Делам мислење со Аурора. Јас сега одам со другарки да пијам кафе и гледам на масата до мене се гушат од лапање. И од кафе и од муабет ми се одмилува. Јес да има места што се соодветни и за лапање и за месење, ама место кое е полно со луѓе не е ок. Не само кафич туку и други јавни места. Во ред е некој краток шмекерски бакнеж да речиме колку од внимание, ама баш за се има граници, па и бацување.

Во контекст на мојот претходен пост (види погоре)!

хехе... аха. е штета. порано да укапирав така ќе се детоксицирав пред да си одам дома од излегување, и мама немаше да примети дека пушев. ваљда

јех бек ту риал... едноставное е вознемирувачко. па недај боже да се помлади и да те приметат дека ги зјапаш/ уште толку лиги се растечуваат.

Сеа у петокот имаше два пара позади мене кои не престанаа да се лапаат.
Ја разбирам хормони, ама тоа беше претеризам.
Не ми смета, не ми е глупо, баш ми е океј коа ќе видам пар да се бацува...ама тоа бее премногу-не знам дали дишеа децата асално.
Се изедоа.
И тоа кога едниов дечко отиде у веце, и другиов се тргна и почнаа девојкиве муабет да си праат, а коа се врати и двата пара продужија...

Невкусно.

Треба да отворат специјален кафич за такви лапанки, и во кафиќот да се служат најразлични видови на салвети и марамчиња со висок квалитет за забришување а може и боца со кислород во случај да снемаат воздух...:vozbud:

Такви масовни лапанки гадни се, не дека не се ама кратко она нормално залапуење и некој да ти рече дека не е во ред, глупо ми е....

Делам мислење со Аурора. Јас сега одам со другарки да пијам кафе и гледам на масата до мене се гушат од лапање. И од кафе и од муабет ми се одмилува. Јес да има места што се соодветни и за лапање и за месење, ама место кое е полно со луѓе не е ок. Не само кафич туку и други јавни места. Во ред е некој краток шмекерски бакнеж да речиме колку од внимание, ама баш за се има граници, па и бацување.

шознам, на мене не ми пречи којзнае колку ама би ми годело ако не се случува. колку шо знам, закон за лапање нема, има непишани правила некој а и општи манири... не можеш на тоа да ги научиш. се додека мнозинството се ок со тоа не прават фама, за тие парови тоа ке си биде сосем нормално.

Не ми смета кога некои се бакнуваат на јавни места, но сепак нечини да се претерува.

Некои што немаат слободен стан немаат многу прилики па им останува како единствена алтернатива.
Дал господ коли (по можност каравани) па се прилично достојна замена за слободен стан. Само треба поголема креативност и темница, далеку од населено место.

шознам, на мене не ми пречи којзнае колку ама би ми годело ако не се случува. колку шо знам, закон за лапање нема, има непишани правила некој а и општи манири... не можеш на тоа да ги научиш. се додека мнозинството се ок со тоа не прават фама, за тие парови тоа ке си биде сосем нормално.

Ама кој ќе ги види дека бркнале нешто доколку не се пофалат во јавност. Тоа барем мене ми изгледа како бедна физичка врска. Кога неможат да направат муабет им останува само да се гушат од лапање нели?

Па да начекате public sex ќе се онесвестите :pos: ,

Во еден кафич во Прилеп еднаш седиме двајца другари.Таму на масите седнати дечко и девојка,иди газдата и му вика на келнерот: Шо праат оние бре нека земат нека се изебат ако не! Оди кажи му сместа нека станат и да си одат не треба ништо да плаќаат. И јас да сум исто би постапил. Сум бил во ситуација дури да бидам погласен и да се испонашам во стилот: Шо напрајвте бре се искинафте! Во случај да видам таков пар кај шо се лапаат,обично тоа се адолесценти на возраст од 16-17 со ранчиња на рамо,мада шо не е правило :smir:

Сега се прашувам, кога одите во кафич на кафе, одите на кафе или да ги гледате другите маси ?

сега и јас прашувам, кога одите во кафиќ на кафе, одите да го пиете кафето или ... да се лапкате???

Сакаш да кажеш дека љубовта е ненормална, бакнувањето е нанормално, кога гледаш среќен пар како се бакнува???
Не зборувам за лигавење она баш типично да се лигушиш од лапање да испушташ звуци како на оралка, а ако еднаш кратко се залапаш тоа не е лигавење, и на крај краева што има јас во нив да гледам ко манијак...
Мене ми е гадно кога гледам негативни и намуртени фаци кои шират негативна енергија, шваба и пинки фаци од типот шта ја мишеви, препотентни фаци ми се гадни, и ред други работи, само не кога некој се бакнува.:nenene:
Едно е бакнување,друго е ЛАПАЊЕ со исполнување на целата усна шуплина!

Во еден кафич во Прилеп еднаш седиме двајца другари.Таму на масите седнати дечко и девојка,иди газдата и му вика на келнерот: Шо праат оние бре нека земат нека се изебат ако не! Оди кажи му сместа нека станат и да си одат не треба ништо да плаќаат. И јас да сум исто би постапил. Сум бил во ситуација дури да бидам погласен и да се испонашам во стилот: Шо напрајвте бре се искинафте! Во случај да видам таков пар кај шо се лапаат,обично тоа се адолесценти на возраст од 16-17 со ранчиња на рамо,мада шо не е правило :smir:

Кој кафич бе, одма одам, нарачувам по литро од се шо е жестоко, земам женска, ќе се изналапаме, изнапијаме и не плаќаме...шубоооооооо:wink:

Кој кафич бе, одма одам, нарачувам по литро од се шо е жестоко, земам женска, ќе се изналапаме, изнапијаме и не плаќаме...шубоооооооо:wink:
Ијааа...остај кафичот туку кој си ти толку способен во исто време да пијаш и да се лапаш?

Едно е бакнување,друго е ЛАПАЊЕ со исполнување на целата усна шуплина!

Да бе, исто така едно е кратко она лапање(1.5) секунда, така еднаш ни појќе ни помалце а друго е шлакање она дури и звуци слушаш онака...
а сум видел проблем да му направат и за она првото еднаш така кратко исто во прилеп...

Ијааа...остај кафичот туку кој си ти толку способен во исто време да пијаш и да се лапаш?
може е еднострано лапањето

он: не ми пречат ама ич
дали пречам, ми е гајле

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom