Лига на шампиони 2014/2015

Статус
Затворена за нови мислења.
Го лапнаа к*****е од Париз :aplauz:

Два скалпа загребчани, и на Кил и на ПСЖ. И се разбира.... Вујо мајстореее :oleee:

Абе што убаво си ги фатив децава бе, ме паднаа кретенине Рајн Некар ццц...:facepalm:
уште Норвежанкиве ќе ги чекав индивидуален.

Браво за Вујо мајсторе, максимумот го вади од децава.Добра партија на Ивиќ, само некогаш не го користат максимално.Кога и да има одбрана мора овие да усерат во напад :)

и ова значи дека Металург е ааууууутт

ЕХФ ЛШ организираше игра за тоа кој ќе испрати најинтересна новогодишна слика и со тоа ќе добие две карти за финалето на фајнл форот. Сега објавија дека наградата ја добил извесен Даниел Велков од Македонија :aplauz::oeoeoe:[DOUBLEPOST=1419534062][/DOUBLEPOST]Еве ја сликата

IMG_35835325031313.jpeg

Браво момче :cuc::ojeaa:

Хаха,па уште го тешат играчите,Агинагаледе оди до него и го гушка...:pos:
Па јас да сум на местото на тикварот од утре ќе одам келнер ќе работам....
На шут од 20 метри тој муви брка...:pos:па уште и на линија седи и ја чека топката...:pos:
Дете од пионерска конкуренција кое вчера почнало да тренира ќе ја фатеше онаа топка...
Овие Ла Риоха не се лоша екипа,ама без одбрана и голман џабе играат,треба да дадат 35 гола за да тепаат:icon_mrgr:..
Ги видовме каква дупка се со Металург,уште еден доказ дека групата е најслаба...
Загреб освен игрите дома ништо не покажа...
Со Металург и Ла Риоха одвај тепаа,со Мешков за малку ќе направеа од готово вересија,единствено шо изиграа беше второто полувреме со Кил дома,и првото полувреме во гости со Кил,и утакмицата со ПСЖ дома...
Ќе имаат мака со било кој и да паднат во 1/8 финале...
Посебно зошто реваншот ќе го играат во гости,а таму не се снаоѓаат како треба..
П.С.
Публиката...:sramezliv:
Најслаба публика во ЛШ,или меѓу најслабите....
Џабе 10 и кусур илјади,кога се дојдени за позирање,барем нека им дадат штракала како во Германија и нека чукаат,или нека земат труби,било шо...:cujte:..
Спикерот урла овие како на театар,се слушаше шо вика тој тренерот Шпанецот цело време...ВАМОС ВАМОС...:pos:

Хаха,па уште го тешат играчите,Агинагаледе оди до него и го гушка...:pos:
Па јас да сум на местото на тикварот од утре ќе одам келнер ќе работам....
На шут од 20 метри тој муви брка...:pos:па уште и на линија седи и ја чека топката...:pos:
Дете од пионерска конкуренција кое вчера почнало да тренира ќе ја фатеше онаа топка...
Овие Ла Риоха не се лоша екипа,ама без одбрана и голман џабе играат,треба да дадат 35 гола за да тепаат:icon_mrgr:..
Ги видовме каква дупка се со Металург,уште еден доказ дека групата е најслаба...
Загреб освен игрите дома ништо не покажа...
Со Металург и Ла Риоха одвај тепаа,со Мешков за малку ќе направеа од готово вересија,единствено шо изиграа беше второто полувреме со Кил дома,и првото полувреме во гости со Кил,и утакмицата со ПСЖ дома...
Ќе имаат мака со било кој и да паднат во 1/8 финале...
Посебно зошто реваншот ќе го играат во гости,а таму не се снаоѓаат како треба..
П.С.
Публиката...:sramezliv:
Најслаба публика во ЛШ,или меѓу најслабите....
Џабе 10 и кусур илјади,кога се дојдени за позирање,барем нека им дадат штракала како во Германија и нека чукаат,или нека земат труби,било шо...:cujte:..
Спикерот урла овие како на театар,се слушаше шо вика тој тренерот Шпанецот цело време...ВАМОС ВАМОС...:pos:

мислам дека не се плаќа карта и пак катастрофа публика ами ако се плаќа којзнае што ќе биде :D, овие даваат гол оваков па како ништо да не било кај нас вака ако падне на полна сала ќе се урне се :D

Абе ае, ова не беше никаков јак гол (ко тие на Прибак пример), чиста глупост од голманот, ја да сум му тренер еден месец не гледа терен, може да ги кошта ова пласман понатаму. :facepalm:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom