Лига на шампиони 2013/2014

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување
pa prviot izbor vsushnost i ne e Markovic tuku Fal. Ama beshe povreden na pochetokot od sezonava i kako prv pochna da igra Markovic, a koga imashe zamena igraa bez levak na nadvoreshna. Ne veruvam deka se raboti za nekoja raspravija so trenerot. So ogled na toa Shvalb e i direktor na klubot, ne e tehsko da se zamisli kade kje te odvede karanica so trenerov : ). Patem Markovic e ambiciozen dechko, takvi stvari ne veruvam deka mu se na pamet.

да само што предходно постигна 11 гола баш прочитав, а после го немаше во тим со Флензбург..

да само што предходно постигна 11 гола баш прочитав, а после го немаше во тим со Флензбург..
Премногу калкулантски влезе ХСВ на овај двомеч,пред се на вчерашниот меч...
Сигурно го одмараа Марковиќ,со оглед дека во досегашниот тек на сезоната беше стандарден....
Им претстои тешка битка за приклучок кон врвот во Буднес Лигата,бааги заостануваат зад Кил,дури 6 бода(имаат меч помалку)...
Имаат шанса да фатат приклучок веќе в недела,меѓусебе играат Фленсбург и Кил во супер-дербито,па со победа над Либек ќе се приближат кон водечките....
Си ја завршија(речиси) работата во групата,па сега ќе треба да се насочат кон Бундес Лигата...
Па ако не им ги поремети ЕП плановите,имаат добра шанса на пролет да се пласираат во првите 3,4 екипи во Бундес Лига(реално и за таму се)и да се најдат меѓу 4те најдобри во ЛШ...иако оваа сезона ќе имаат поголема конкуренција од лани....

Динамо Минск покажува како треба да се игра против Барселона на гости. Одличен отпор во првово полувреме.

Ги подреков. 8-7 водеа, на полувреме заминаа со 4 негатива.

Denes ima dva interesni mecha. Prvo skandinavskoto derbi Hamshtad - Alborg. Hamlshtad mora da pobedi ako saka da se nadeva na prolaz, a Alborg najverojatno igra za treto mesto. Posle toa od 17 KIF Kolding - Kielce. Mozhno li e iznenaduvanje?

Isto od 18 vo Saragosa se igra i Aragon-Barcelona, nekogash edno od najnezgodnite gostuvanja na Barcelona,ama denes izgleda kje bide samo ushte eden nov trening pred kameri...
--- надополнето: 17 ноември 2013 во 15:46 ---
Najverojatno neresheniot rezultat so Logronjo kje bide najgolemiot uspeh za Hamshtat ovaa sezona. Valjda i so 10 dushi da igraat nishto nema da napravat...shteta za Bladh, super brani vekje treta utakmica. Inaku Kapelin brani vo odlichna forma za alborg, na mechov ubiva so nad 40%
те следам дека доста лседиш ракомет, а и томасино те препорача, па ако можиш да ми дадеш некое инфо, би ти бил благодарен.
вака, сакам за утре да ги играм киелце 1 на цела и алборг 1 на полувреме. шо мислиш?

те следам дека доста лседиш ракомет, а и томасино те препорача, па ако можиш да ми дадеш некое инфо, би ти бил благодарен.
вака, сакам за утре да ги играм киелце 1 на цела и алборг 1 на полувреме. шо мислиш?

Киелце фул тим, Колдинг е без Ким и неколку други играчи како и на првата..треба Киелце да тепа денес додека Алборг нема што да се дискутира.

hahaha rakomet sledam ama sum losh prognozer. Kje ja zgreshev Kielce, a ja zgreshiv i Vardar.

Inaku sea samo shtoja izgledav utakmicata Kielce-Kif i mozham da kazham deka KIF me impresionira. Posebno Lasse Anderson. Denes se preteruva so toa "idna dzvezda" i se kazhuva za sekoj vtor, no ima igrachi za koi ednostavno toa se chuvstvuva. Dechkovo naskoro ima da kosi se pred sebe... kje bide straotna konkurencija na Hansen vo Danskiot tim. Markusen ko shto pri sekoj posilen veter krshi po nekoja koska, e definitivno out of the league na ovie dvajca...koj znae dali Wilbek kje go zeme ushte za evropskovo...
--- надополнето: 25 ноември 2013 во 00:53 ---
Inaku mozhesh da igrash 1-covi na poluvreme protiv vo korist na site ekipi shto igraat protiv Tun, Petersburg, Dankerk i Halmshtad. Ne veruvam deka bi zgreshil, posebno za prvive dve.

Се изнасмеав кога видов дека на мечот ПСЖ- Тун, во салата имаше растенија , цвеќиња и зимзелени дрвја позади голот :pos:

Колдинг од втор план има шанса да ја освои групата..:P
Двете победи над Киелце се доволен показател колку се силни,плус играа без Ким Андерсон...
Вчера Колдинг водеа со 6 разлика на 10 минути до крај,ако не изиграа пресинг Пољаците,ќе изгубеа со поголема разлика...
Апсолутно заслужено се на ова место..
Со победа над Кил ќе бидат први,кој би рекол пред стартот на групата...:)
Другите резултати очекувани,освен македонското дерби,за него кажавме се во друга тема....
Наредниот викенд следува 7мото коло...
Околу групата на Вардар и Металург,многу работи ќе бидат појасни по мечот Минск-Псж..

Колдинг од втор план има шанса да ја освои групата..:P
Двете победи над Киелце се доволен показател колку се силни,плус играа без Ким Андерсон...
Вчера Колдинг водеа со 6 разлика на 10 минути до крај,ако не изиграа пресинг Пољаците,ќе изгубеа со поголема разлика...
Апсолутно заслужено се на ова место..
Со победа над Кил ќе бидат први,кој би рекол пред стартот на групата...:)
Другите резултати очекувани,освен македонското дерби,за него кажавме се во друга тема....
Наредниот викенд следува 7мото коло...
Околу групата на Вардар и Металург,многу работи ќе бидат појасни по мечот Минск-Псж..

Da, MInsk-PSG zaedno so Minsk-Metalurg se kluchni natprevari za razvrskata vo nashata grupa. Drugite ishodi se rechisi poznati.
A shto se odnesuva do Kolding ne bea mi se chini ni vo vtor tuku vo tret plan.Prvichno ko shto bea izvlecheni so Kil, Kielce, Atletico, mozhe i vo chetvrti : ) Za mene se definitivno najprijatno iznenaduvanje ovaa sezona, najneprijatno se razbira, PSG.

Sledniov vikend top utakmici mozhe nema da imame, no iskluchitelno atraktivni i odluchuvachki po karakter, spored mene bi bile: Motor Zaporozhje- RN Loewen; Celje-Zagreb; Minsk-PSG; Vardar-Barcelona.
--- надополнето: 25 ноември 2013 во 23:38 ---
a da prognozi nekoi za natprevarive?

Moite se: Motor-RNL 1 ; Celje - Zagreb 1 Minsk - PSG X;

Da, MInsk-PSG zaedno so Minsk-Metalurg se kluchni natprevari za razvrskata vo nashata grupa. Drugite ishodi se rechisi poznati.
A shto se odnesuva do Kolding ne bea mi se chini ni vo vtor tuku vo tret plan.Prvichno ko shto bea izvlecheni so Kil, Kielce, Atletico, mozhe i vo chetvrti : ) Za mene se definitivno najprijatno iznenaduvanje ovaa sezona, najneprijatno se razbira, PSG.

Sledniov vikend top utakmici mozhe nema da imame, no iskluchitelno atraktivni i odluchuvachki po karakter, spored mene bi bile: Motor Zaporozhje- RN Loewen; Celje-Zagreb; Minsk-PSG; Vardar-Barcelona.
--- надополнето: 25 ноември 2013 во 23:38 ---
a da prognozi nekoi za natprevarive?

Moite se: Motor-RNL 1 ; Celje - Zagreb 1 Minsk - PSG X;
Како е за следна рудна, како се вкрстува?

Како е за следна рудна, како се вкрстува?
1-4, 2-3 паровите се бираат со ждребка, единствено правило е дека не можеп да добиеш противник што бил со тебе во група.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom