Лига на шампиони 2013/2014

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување
samo neka pobedat, dovolno mi e i eden. : )
--- надополнето: 16 ноември 2013 во 14:10 ---
za pola saat HSV-Flensburg. Minatava nedela vo HBL pobedi flensburg, ovaa za ochekuvanje e na domashen teren da tepa HSV ali najverojatno kje bide tesno, osobeno so raspolozhen Anderson na golot.

Каква одбрана изигра Фленс на таа утакмица тоа е нешто ненормално.ХСВ само на среќа голови и од пенали даваше.
Дувњак и сите останати бекови колку банани попија можеа комотно пиљара да си отворат.

Каква одбрана изигра Фленс на таа утакмица тоа е нешто ненормално.ХСВ само на среќа голови и од пенали даваше.
Дувњак и сите останати бекови колку банани попија можеа комотно пиљара да си отворат.

Fantastichni bea Flensburg. Anderson mislam deka zavrshi so 18 odbrani. Celo vtoro poluvreme HSV se vlecheshe na grbot na Kanjeljas/Kanjegjas. Drugoto beshe maksimalno zatvoreno. Patem i Nenadich ja izigra utakmicata na karierata, shto na kraj dade rezultat kakov shto dade...

Anderson 42 % prvo poluvreme . Kaj Dominikovic mozhe i voz da pomine. Samo bekovite dadoa 4 gola so udvojuvanje na pivot, preku ista akcija od dvete strani. Ne znam samo zoshto Vranjesh go smeni Nenadic so Gustafson, koga super izigra prviov.

Kanjegjas kluchen za Hamburg denes, no sepak najzasluzhen e Vranjesh. Ne znam so koj pamet celo vtoro poluvreme igra bez Eggert i bez Svan Hansen, so Radivojevich i Hampus. Prviov promashi chetiri ziceri (posleniov vo kluchen moment). Mnogu mnogu loshi rotacii imashe.

Inaku mozhe i nashive novinari shto prenesuvaat greshat, ama portugalecov shto go slushav na prenosov beshe "iznad svih". Kaj go gledashe cel mech Rutenka vo flensburg samo on znae izgleda.
--- надополнето: 16 ноември 2013 во 18:27 ---
Шо бе на Начевски џуниор и тој другиот им го дале мечот на колото да го судат? :eek: Или ја се помешав?

ne si se pomeshal, dobro si vedel. ne bea loshi iako imashe par pogreshni odluki vo korist na Flensburg koi gi zgreshija zaradi loshiot agol.

hahaha Porto igra so tip roden 97ma. I dade eden gol.
--- надополнето: 16 ноември 2013 во 22:01 ---
me zbuni so pubertetskiot brk. nego kako me zaeba na manager ovoj Zrnic. Kaj najde sea da doagja u Plock...

Denes ima dva interesni mecha. Prvo skandinavskoto derbi Hamshtad - Alborg. Hamlshtad mora da pobedi ako saka da se nadeva na prolaz, a Alborg najverojatno igra za treto mesto. Posle toa od 17 KIF Kolding - Kielce. Mozhno li e iznenaduvanje?

Isto od 18 vo Saragosa se igra i Aragon-Barcelona, nekogash edno od najnezgodnite gostuvanja na Barcelona,ama denes izgleda kje bide samo ushte eden nov trening pred kameri...
--- надополнето: 17 ноември 2013 во 15:46 ---
Najverojatno neresheniot rezultat so Logronjo kje bide najgolemiot uspeh za Hamshtat ovaa sezona. Valjda i so 10 dushi da igraat nishto nema da napravat...shteta za Bladh, super brani vekje treta utakmica. Inaku Kapelin brani vo odlichna forma za alborg, na mechov ubiva so nad 40%

Pobeda na Alborg protiv Halmshtad vo mech vo koj vredi da se spomene samo edno ime MAGNUS PERSON (23 god.). Zaradi nego i go gledav hororov od rakomet. Edinstveniot pomlad desen bek koj mi se dopagja. Igrach so site predispozcii da prerasne vo superstar igrach. Razbivach, penaldzija, lider, neshto shto minative 10 i povekje godini beshe karakteristichno samo za 4 ca desni bekovi vo svetov.

Koga bi mozhel ne bi se mislel dva pati da go dovedam vo Vardar. Ama i vaka ne e losho, 11 gola nosat dobra suma na mojot tim na manager : ).

Pobeda na Alborg protiv Halmshtad vo mech vo koj vredi da se spomene samo edno ime MAGNUS PERSON (23 god.). Zaradi nego i go gledav hororov od rakomet. Edinstveniot pomlad desen bek koj mi se dopagja. Igrach so site predispozcii da prerasne vo superstar igrach. Razbivach, penaldzija, lider, neshto shto minative 10 i povekje godini beshe karakteristichno samo za 4 ca desni bekovi vo svetov.

Koga bi mozhel ne bi se mislel dva pati da go dovedam vo Vardar. Ama i vaka ne e losho, 11 gola nosat dobra suma na mojot tim na manager : ).

Ќе биде добра Киелце сега од 5, што мислиш имаат шанси Колдинг? :)

Ќе биде добра Киелце сега од 5, што мислиш имаат шанси Колдинг? :)

Teshko. Mislam deka se pred se stari za da se nosat so Kielce, iako se iminja i toa kakvi. So Kim Anderson vo forma mozhebi i bi imale nekoja shansa, vaka mnogu slabo.Ali bi sakal mnogu da gi pobedat za da bide pointeresna grupava do kraj.

Ne znam dali kje dobie minutazha Lase Anderson vo KIF . Bash bi sakal da vidam kako kje izigra protiv top klasa tim.

Tvoja prognoza?
--- надополнето: 17 ноември 2013 во 16:49 ---
patem mal hendikep e shto kif nema da igra vo svojata sala tuku vo pogolema vo Brondby, koj se povekje fudbalski orientirani za ralzika od onie vo kOlding

Teshko. Mislam deka se pred se stari za da se nosat so Kielce, iako se iminja i toa kakvi. So Kim Anderson vo forma mozhebi i bi imale nekoja shansa, vaka mnogu slabo.Ali bi sakal mnogu da gi pobedat za da bide pointeresna grupava do kraj.

Ne znam dali kje dobie minutazha Lase Anderson vo KIF . Bash bi sakal da vidam kako kje izigra protiv top klasa tim.

Tvoja prognoza?

Tврда утакмица мислам ќе е, повеќе шанси им давам на Киелце за победа оваа година изгледаат доста добро. Андерсон после повредава ако се врати во форма и во форма Спелерберг би имале сигурно поголеми шанси. Кога играа со Кил ги гледав играа доста солидно и на крај паднаа сигурно поради тоа што немаат голема клупа за ротирање а и без Ким играа таа утакмица.
Ќе биде интересна оваа денес, другиве очекувам лесни победи за фаворитиве.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom