Лига на шампиони 2013/2014

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување
A sto ako vlezes vo poveke grupi?
Poveke pari prais ili?

ne ne nema vrska toa. samo podobro e so povekje ekipi... mislam deka nekoi igri bea nagradni ama ne znam koi. lani mislam beshe na Cristiansen challange ili slichnoama ne se sekjavam ne me drzhi za zbor.
--- надополнето: 19 септември 2013 во 23:40 ---
Inaku golemo iznenaduvanje na pochekov od sezonata. KOj bi rekol deka kje izvadat neresheno? Sekoja chest. Onufrienko beshe maestralen so pet gola vo poslednite 10 minuti, mislam i deka bea po red. Mi se dopadna osobeno napadot kako go izigraa ukraincive iako relano vo vtoro poluvreme Landin i Stojanovic rechisi nishto i da ne fatija.
Vo princip minatogodishniot Minsk e motor...ist trener, isti glavni igrachi (osven atman), plus nekoj dechki od chehov...shto gi pravi mozhebi i pokvalitetni. KJe bide interesno vo ovaa grupa , ne za prvo mesto, ama za vtoro sigurno.

LetMeSea го избрав веќе мојот, не препишувам .!.
Кажи ајде и ти што тим имаш :)

LetMeSea го избрав веќе мојот, не препишувам .!.
Кажи ајде и ти што тим имаш :)

Ништо друже до 9 октомври останува тимот скриен а ти ако сакаш слободно кажи ни што играчи зема :D

bbbbbb дај кажи што тим состави :D

LetMe Sea, nema shansa za prepishuvanje vekje do krajot na kolovo taka da mozhe timovite da se kazhat...: )
jas igram za prvo kolo: Golmani: Barcelona (kapiteni) (nema potreba da objasnuvam zoshto) Krila: Eggert i Gensheimer (shutiraat penali, rechisi celi natprevari gi igraat, pogolema verojatnost za gol; iako vchera rheinnekar nemashe nieden penal :( ); Pivot: Vancho ( nemav pari za drug, rechisi cel mech kje go igra utre, sigurno dava barem 3 gola shto e dosta za tri milioni ili kolku i da bea); bekovi: Kiril Lazarov (iako se mislev, da stavam nekoj poevtin od poslaba ekipa konkretno Ostroushko od Motor, ama mislev deka kje izgubat sigurno i deka kje imam od strat -20.000, pa se reshiv da igram so nego...5 gola da dade bi bilo dobro), Markovic (poshto celo vreme igra vo napad osven ako ne e epten drvo pa igraat so desnjak desno, a mislam deka i na utakmicava so la rioja kje ima povekje prostor otkolku levite bekovi bidejkji Petrus, koj e dobar igrach vo odbrana iskacha na stranata levo, a desno chesto ostanuva da brani kapote koj e mnogu spor i tapa igrach vo odbrana. ali kje vidime) i Weinhold (poshto beshe najdobar za tie pari : )) .
Vo princip birav igrachi shto pretpostavuvam deka kje im pobedat ekipite, i vo tie ekipi onie shto kje igraat najvekje vreme, po mozhnost da ne igraat odbrana za da nemam 2 minuti i kazna i da shutiraat najvekje od niv penali vo timot.

Vie shto igravte ?

Лаик како мене, само ова може да направи:
bd8hprO.jpg

Лазаров капитен, останатите ги бирав од "most selected" :D

Мојот тим, се надевам дека Столе ќе игра повеќе, оти пари за друг пивот немав.

2uzf8l2.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom