Лига на шампиони 2013/2014

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување
Napisav eden dolg post kako objasnuvanje ama ne znam zosto mi isceznal.
A ti znajs deka naumce bese cetvrt strelec vo ls lani, manaskov najdobro levo krilo do 21, stanic najdobar golman?
Ako se tolku jaki narcis,abalo, karabatic zosto francija zavrsuva de 12 ta de 8 ma ?

Ти ова озбилно??? undefined

Не знам зошто и од Балканскава страна и ако не се лажам од страната на ЕХФ се пишува дека ПСЖ доаѓал на 9-ти Октомври во Скопје.
Вардар-ПСЖ е на 13 Октомври, не на 9-ти...
Ќе им требаат 4 дена да го разгледаат Скопје 2014 :icon_mrgr:

Napisav eden dolg post kako objasnuvanje ama ne znam zosto mi isceznal.
A ti znajs deka naumce bese cetvrt strelec vo ls lani, manaskov najdobro levo krilo do 21, stanic najdobar golman?
Ako se tolku jaki narcis,abalo, karabatic zosto francija zavrsuva de 12 ta de 8 ma ?
Чекај сеа ова сериозно ме прашуваш за Франција:facepalm:,па дечко Франција има освоено све што може да се освои у ракометниот свет.Секоја репрезентација треба да се подмлади па така и они.Бес навреда ама се гледа дека од скоро гледш ракомет,секоја чест за Металург,ама ова што го пишуваш се чисти глупости .Ти успеа од една утакмица што си ја гледал на Псж да утврдиш дека Карабатич и Абало,Нарсис дека се преценети ракометари:eek:.Мислам стварно овде не гледам простор за понатамошна дискусија.

Чекај сеа ова сериозно ме прашуваш за Франција:facepalm:,па дечко Франција има освоено све што може да се освои у ракометниот свет.Секоја репрезентација треба да се подмлади па така и они.Бес навреда ама се гледа дека од скоро гледш ракомет,секоја чест за Металург,ама ова што го пишуваш се чисти глупости .Ти успеа од една утакмица што си ја гледал на Псж да утврдиш дека Карабатич и Абало,Нарсис дека се преценети ракометари:eek:.Мислам стварно овде не гледам простор за понатамошна дискусија.

Pa I jas toa velam deka imaat osvoeno nekogas vo minatoto,sega prikaznata e poinakva. Stom ne gledas prostor za ponatamosna diskusija togas ne diskutirame, ednostavno e.

Steve-G си погоди дека Металург ќе го победи ПСЖ додека повеќето од вас бевте сигурни дека ќе изгубиме. Нема тука што повеќе да се каже.
--- надополнето: 1 октомври 2013 во 20:22 ---
VELUX EHF Champions League Expert Hangout - 2

Tom O Brannagain 14.05 минута, смета дека поради победата на Металург над ПСЖ и поразот на Вардар на гости против Минск дека Вардар нема да оди понатаму на негово место ќе влезе Динамо Минск.

Tom O Brannagain 14.05 минута, смета дека поради победата на Металург над ПСЖ и поразот на Вардар на гости против Минск дека Вардар нема да оди понатаму на негово место ќе влезе Динамо Минск.

Да од Ирецот кој коментира ракомет само затоа што звучи како тој на ФИФА ќе слушам предвидувања за ракомет ( и сам си признава дека воопшто и не ја изгледал цела ПСЖ Металург,каков треба да си коментатор на само ракомет а да не ги ни гледаш сите натпревари ) .

А Минск како е во предност во однос на Вардар мислам дека ни он самиот не знае.Плус рече и дека ПСЖ ќе се провлечеле некако :pos:

Да од Ирецот кој коментира ракомет само затоа што звучи како тој на ФИФА ќе слушам предвидувања за ракомет ( и сам си признава дека воопшто и не ја изгледал цела ПСЖ Металург,каков треба да си коментатор на само ракомет а да не ги ни гледаш сите натпревари ) .

А Минск како е во предност во однос на Вардар мислам дека ни он самиот не знае.Плус рече и дека ПСЖ ќе се провлечеле некако :pos:

И тоа што викаш... 31.30 минута за Милиќ вика дека имал 132 кила и се движел како мачка :ROFLMAO:

Вугринец е прогласен за играч на колото. :cuc: Колку само не мислев дека ќе биде добра замена за црногорецот а комплетно ме демантираше.

Вугринец е прогласен за играч на колото. :cuc: Колку само не мислев дека ќе биде добра замена за црногорецот а комплетно ме демантираше.

А Словенциве будали не го земаат за репрезентација...

Добра замена е, максимум дава колку што може, ама дека ќе бевме уште појаки со Жаре ќе бевме ама тоа е, неможеше и тој и Станиќ да се задржат и меѓу нив двајца, правилна одлука се донесе.

И јас тоа велам...4ти во светот без Вугринец, кој му игра не знам.

Е ајде де ваков шутер да не земеш стварно се не саглам... А тоа што се 4ти по се изгледа покажува дека имаат баеги играчи...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom