Лига на Шампиони 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
За Барселона (и за секој друг тим) освојување на лига е успешна сезона.
Честитки за успешната сезона.
А што имаш да кажеш за неверојатното достигнување до полуфиналето во Копа ? Се надминавте себе си тие денови. :pos:

Фала.
Сам се изненадив од успехот во купот, не ми се верува да го повториме во блиска иднина.

Иронично е што лани вашиот тим беше во потполно иста ситуација, па сите бевте презадоволни, ама сега кога е Барса одма тоа е неуспешна сезона.

Дали Манчестер Јунајтед и Јувентус имаат неуспешна сезона? Да, може да се каже дека фановите на овие тимови сме разочарани, ама не може да се каже дека сезоната е неуспешна.
Неуспешна сезона имаа тимовите што ништо не освоија.

Фала.
Сам се изненадив од успехот во купот, не ми се верува да го повториме во блиска иднина.

Иронично е што лани вашиот тим беше во потполно иста ситуација, па сите бевте презадоволни, ама сега кога е Барса одма тоа е неуспешна сезона.
Само ќе те цитирам.
Најголемо понижување во историјата на Барселона може да се каже.

Го доживуваш најголемото понижување во целата историја и ти си успешен? Па ти лажеш повише од Груевски.

Не планирам веќе да објаснувам на некој што не разбира. Поздрав и се најдобро.

2008-2009 - Barcelona defeats Manchested United, game is played in Italy.

2009-2010 - Internazionale defeats Bayern Munich, game is played in Spain.

2010-2011 - Barcelona defeats Manchester United, game is played in England.

2011-2012 - Chelsea defeats Bayern Munich, game is played in Germany

2012-2013 - Bayern Munich will face Borussa Dortmund, game is played in England.

Честитки за успешната сезона.
А што имаш да кажеш за неверојатното достигнување до полуфиналето во Копа ? Се надминавте себе си тие денови. :pos:
карај се дури можеш пошто од утре за Баерн ќе навива :icon_lol:

:pos:
Повеќе од успешна сезона имаат.
-Зимаат Лига каде Реал не го тепаа цела сезона у толку утакмици, али ајде титула е титула.

-Полуфинале во Копа :vozbud: (Поминати Понферадина, Мирандес и Инџиково, испаднати од Реал)

- Полуфинале Лига Шампиони, пораз вкупен од 7-0(!) (За кој толку многу пати реков дека ќе сте тотални аутсајдери, само ме правеа будала овде), стигнато до таму со килава "победа"(2:2, 1:1) над ПСЖ.

Добро е, успешни сте, нема што. Битно Ливерпул ви љубоморат.
Malku ve tepame 4 godini po red? ali ajde mora da se tesis i ti kutriot

Оваа генерација на Барселона веќе е истрошена (5-та сезона по ред клучните играчи играат по 50-60 натпревари годишно) и презаситена од титули. Ќе мора да прават смена на клучните играчи. Сега концептот клубот да бидат управуван од навивачите ќе се стави на сериозен тест. Ќе купуваат добри играчи без големи провизии или ќе фураат со „надежни“ јужноамериканци со огромни провизии за нив.

Германците се неверојатни. Ако продолжат вака, а гледајќи ги спонзорските договори на тимовите во Бундес сигурно ќе продолжат, за кратко ќе им го преземат приматот на Шпанците и Англичаните.

Браво за Баерн - Машини

Сабота 18:30 Дортмунд - Баерн (предфиналниот натпревар) :icon_lol:

edit:

П.С. Македонско знаме синоќа на Ноу Камп.
270906_343603219075591_1800966786_n.jpg

ne znam zosto fanovite na real svrsuvaat koga gledajci ja nanazad celata sezona za niv moze da bide mnogu povike vo propast osvojuvajci edna ili(niedna titula) :D

odnosno i nema da bide vo propast.bea podobri vo duelite so barsa:D:D

До пред оваа утакмица вкупен резултат од 7:0 во 1/2финале во ЛШ мислев дека е нешто што може да се случи само на ПЕС или Фифа.Резултатот на страна...ова што го одигра Баерн во двомечот со Барселона е нешто што му нема успеано на ниту еден тим до сега.Барса и пред ова имаше порази во ЛШ ама на ниту еден од тие порази не изгледаше толку немоќно и мислам дека ова е првиот натпревар во последниве 5-6 години кој го губат,а противникот не го менува својот стил на игра.Секоја чест за фудбалот што го игра Баерн оваа сезона и очекувам едно одлично финале со Дортмунд.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom