ЧЕНТО
Претседник
- Член од
- 27 јануари 2007
- Мислења
- 8.239
- Поени од реакции
- 4.839
ова 20 години се спремаше да го постираш....
да бе....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ова 20 години се спремаше да го постираш....
За Барселона (и за секој друг тим) освојување на лига е успешна сезона.
Точно така, ние ланската ја сметавме за успешна. Проблемот е што вие по оваа успешна сезона барате реновирање на клубот. Не ли е чудно тоа?![]()
Шала на страна, Валдез е најлошиот голман ever. Ако ги погледнеш уште еднаш првиот гол на Милер во Минхен и последниот синојќа ќе видиш дека во двата случаи е изгубен во просторот и е влезен внатре во голот уште пред да шутне Милер..![]()
Шала на страна, Валдез е најлошиот голман ever. Ако ги погледнеш уште еднаш првиот гол на Милер во Минхен и последниот синојќа ќе видиш дека во двата случаи е изгубен во просторот и е влезен внатре во голот уште пред да шутне Милер..![]()
Каков Гомез со Барса бе, Пике жив ќе го изеде. Ви Минхен имаше 5 допири со топка.Мене ме чуди само зошто не го ставаат Гомез во игра, а го форсираат Хрватот....Што се однесува до Валдез, се гледа дека му е дојдено преку глава од тимот за кој игра, забележливо е.
Друже, Манџукич е машина. Можда го нема тој инстикт како Гомез, ама колку е само подобар со топката во нозе, а да не збориме за тоа колку трча и колку помага во одбрана. Јас искрено го немав видено многу многу како игра, ама двата меча со Јувентус ми беа доволно за да заклучам каков играч е.Мене ме чуди само зошто не го ставаат Гомез во игра, а го форсираат Хрватот....Што се однесува до Валдез, се гледа дека му е дојдено преку глава од тимот за кој игра, забележливо е.
Каков Гомез со Барса бе, Пике жив ќе го изеде. Ви Минхен имаше 5 допири со топка.![]()
Против Барса ќе бевме опасни и со Игуаин.И еден гол. Многу поопасни ќе бевте со таков тип на шпиц против Барса отколку со другиов Марио. Али секако не требаше.![]()
Не се бара реновирање, туку потполнување на дупки во тимот. Заеби ти што зборат деца и размислуваат за трошење 100+ милиони летово.Точно така, ние ланската ја сметавме за успешна. Проблемот е што вие по оваа успешна сезона барате реновирање на клубот. Не ли е чудно тоа?![]()