Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Честитки за успешната сезона.За Барселона (и за секој друг тим) освојување на лига е успешна сезона.
Само ќе те цитирам.Фала.
Сам се изненадив од успехот во купот, не ми се верува да го повториме во блиска иднина.
Иронично е што лани вашиот тим беше во потполно иста ситуација, па сите бевте презадоволни, ама сега кога е Барса одма тоа е неуспешна сезона.
Најголемо понижување во историјата на Барселона може да се каже.
И на тебе другарче.Не планирам веќе да објаснувам на некој што не разбира. Поздрав и се најдобро.
карај се дури можеш пошто од утре за Баерн ќе навиваЧеститки за успешната сезона.
А што имаш да кажеш за неверојатното достигнување до полуфиналето во Копа ? Се надминавте себе си тие денови.![]()
Malku ve tepame 4 godini po red? ali ajde mora da se tesis i ti kutriot
Повеќе од успешна сезона имаат.
-Зимаат Лига каде Реал не го тепаа цела сезона у толку утакмици, али ајде титула е титула.
-Полуфинале во Копа(Поминати Понферадина, Мирандес и Инџиково, испаднати од Реал)
- Полуфинале Лига Шампиони, пораз вкупен од 7-0(!) (За кој толку многу пати реков дека ќе сте тотални аутсајдери, само ме правеа будала овде), стигнато до таму со килава "победа"(2:2, 1:1) над ПСЖ.
Добро е, успешни сте, нема што. Битно Ливерпул ви љубоморат.
Сисајте го!!!!!
Германија немала интернационална титула....
![]()