Лига на Шампиони 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Што куров не спомнете дека Шпанија со истите тие играчи зима 2 европски и едно Светско првенство по ред?
Да не беше Торес ни Т од титула ќе имаа :X3:

Фино си уплатив GG4+, само заборавив на Пике да му кажам кој е неговиот гол... Цепанка...

945141_619717088068511_1911939308_n.jpg

:LOL:

Какво орање падна братче......

Иначе за инфо,Барса НИКОГАШ ги нема загубено двете утакмица у нокаут фаза у ЛШ!!!!!!

До денес нормално....

OK нема што повеќе да се каже. Заслужено и двете екипи во финале! Честитки за фановите на Баерн

Meне ми е чудно, како тоа до лани, сите беа ванземјанци и најјаки од Барселона, а сега е истиот тим, само без Гвардиола и сеа наеднаш требало промена од корен. Плачковци и фудбалски лаици. Сега аватари од Робен и фанови на Баерн од утре. Toрпедо ќе биде горд на вас.

Освен Акси, тој е навивач на 25 тимови па ќе си продужи со аватар од Бејл и неговиот Тотенхем.

Ок си е да има заебанции на наша страна, само многу ме нервира кога мешаат други работи, многу.
Кој кур спомнувате дека лани најдобрата 11ка биле од Барса и Реал?
Што куров не спомнете дека Шпанија со истите тие играчи зима 2 европски и едно Светско првенство по ред?
Што куров го мешате Меси за златната топка?
Зошто никој не спомнува дека лани даде 91 гол?

И покрај се оваа сезона за мене е повеќе од успешна ако се земе во предвид како се одвиваше сезоната со проблем со тренерот и повредени играли. ЛаЛига и полуфинале на ЛШ и Копа Дел Реј за мене е успешно и ако погледнеме пореално после Баерн сезонава (освен ако Дортмунд не освои ЛШ) Барса пак ќе биде најуспешна, а и Меси најдобар поедниц со преку 60 гола, не ме фаќајте за збор стварно незнам колку гола има само знам дека у Шпанија има над 55, кој знае за сигурно нека пише.
И после константноста на Барселона од 2005/6 година наваму редно време беше некој да ги тресне од земја пошо реално веќе им се дигнаа акциите. Со мала реконструкција у тимот и доведување на 3-4 играли мислам дека Барселона и наредната сезона ќе биде меѓу топ 5 фаворити за освојување на ЛШ заедно со Баерн, Реал, Манчестер и Челзи ако потпишат со Мурињо.
Ајде сега добра ноќ и поздрав до хејтерчита и навивачи на Јувентус, Челзи, Арсенал, Милан... и уште многу таму, неможам да ве набројувам многу ве има, што едвај чекаа да изгуби Барса и да тролаат, а нивните тимови освен сабота и недела друг ден не ги гледам, освен у четврток некад .. Поздрав и се најдобро, се читаме наредната година.

П.С. Забораив да честитам на навиваите на Баерн за заслужената победа.
Само едно не ми е јасно, зошто се менува тренерот?
И да, у финале сум за Дортмунд за да Пеп има помал притисок наредната година. :D
Znaci cepkas kaj so ne treba ,profati malce trolanje i ne se raspravajte naednas zasto nema smisla kako mali deca ...... btw za boldiranoto Milan igrase vo 2005 i 2007 finale ako prais muabet za konstantnost zemi go i ovoj fakt i promeni gi godinite za konstantnost na barsa ok fala cao prijatno ... a toa sto go mislam za barsa ke go pronajdes nekolku stranici ponazad :D

Znaci cepkas kaj so ne treba ,profati malce trolanje i ne se raspravajte naednas zasto nema smisla kako mali deca ...... btw za boldiranoto Milan igrase vo 2005 i 2007 finale ako prais muabet za konstantnost zemi go i ovoj fakt i promeni gi godinite za konstantnost na barsa ok fala cao prijatno ... a toa sto go mislam za barsa ke go pronajdes nekolku stranici ponazad :D
Мислев од сезоната 2005/2006 кога освои Барса и од тогаш увек играат у полуфинале, т.е 2007 одпаднаа у 1/8 финале од Луверпул ако не се лажам и од тогаш наваму секад играа у полуфинале и се у топ 4 клубови у свет и 3 пати освоија.
За тролањево прифаќам нормално ама нека јадат гомна за утакмицава и оваа сезона а не шо било порано ај да почнеме ние сега освоивме 2009 и 2011 ова она глупости... Поштено ги треснаа од земја и нема тука љутиш, заслужено.

:pos:
Повеќе од успешна сезона имаат.
-Зимаат Лига каде Реал не го тепаа цела сезона у толку утакмици, али ајде титула е титула.

-Полуфинале во Копа :vozbud: (Поминати Понферадина, Мирандес и Инџиково, испаднати од Реал)

- Полуфинале Лига Шампиони, пораз вкупен од 7-0(!) (За кој толку многу пати реков дека ќе сте тотални аутсајдери, само ме правеа будала овде), стигнато до таму со килава "победа"(2:2, 1:1) над ПСЖ.

Добро е, успешни сте, нема што. Битно Ливерпул ви љубоморат.

Најмногу мразам некој како туфекциев погоре што пишал демек фановите на милан,интер ,ливерпул се дупеле а не играле европа.Еве за интер навивам исеа забрането ми е да се смеам на дупенкиве вечерва ? :D
Само од баерн навивачите треба дас е смеат? Ебаве прскачи.

Вие имате поуспешна ;)

Вие имате поуспешна ;)
Незнам кој рекол дека имаме успешна, сите жалиме зашто е катастрофа. Ама да замижам и да речам дека е повеќе од успешна сезонава, не.
Единствено позитивно од годинава што ќе го памтам е дека ве раширивме на неколку пати(толку само шанси се пружија). Другото не. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom