Лига на Шампиони 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ај Крис Ејнџел да го правеше извлекувањето па да помислам дека е местено ама кај најдовте местенка во ова со Мекманаман не ми се верува :pos:

Го местат Реал у финале, тоа е...

Тапа ждребка. Ме чуди како можеше и трите шпански екипи да се одбегнат еден со друг.

Ако го местат Реал за финале, зошто го извлекоа во групата на смртта и против Јунајтед. Значи аман, Реал играше против Дортмунд, Сити, Ајакс и Јунајтед.

Па на Јувентус му се падна факинг Селтик...

Лани кога на Реал му се паднаа ЦСКА и АПОЕЛ ги немаше овие муабети, годинава ги има...

Ни во полуфинале Реал и Барса нема да се паднат. Полесна ждрепка за нив амин.

Малага-Дортмунд 40/60
Реал-Галатасарај 100/0
ПСЖ-Барса 1/99
Баерн-Јуве 50/50
Da mnogu lesno pominavme Siti, Dortmund, Junajted

Ако го местат Реал за финале, зошто го извлекоа во групата на смртта и против Јунајтед. Значи аман, Реал играше против Дортмунд, Сити, Ајакс и Јунајтед.

Лани кога на Реал му се паднаа ЦСКА и АПОЕЛ ги немаше овие муабети, годинава ги има...
Не зборам од аспект на навивач на Јуве, па сега божем ми е криво што Реал и Барса добиле лесни противници. Јуве има 50% шанси и да го нема во полуфиналето па тоа воопшто и да не го засега. Зборам од неутрален аспект и кажувам дека не ми се гледа Реал-Барса финале. Доволно Ел Класика видовме сезонава:)

Не зборам од аспект на навивач на Јуве, па сега божем ми е криво што Реал и Барса добиле лесни противници. Јуве има 50% шанси и да го нема во полуфиналето па тоа воопшто и да не го засега. Зборам од неутрален аспект и кажувам дека не ми се гледа Реал-Барса финале. Доволно Ел Класика видовме сезонава:)

И јас нејќам, доволно ги чукавме. Ја посакував дуел со Јуве и одмазда за серијата порази, али ништо, УЕФА не не намести. :P

И самиот знаеш зошто...

Зборам од неутрален аспект и кажувам дека не ми се гледа Реал-Барса финале. Доволно Ел Класика видовме сезонава:)
И на мене не ми се гледа брат, затоа...НАПРЕД ИБРА !!! :pos:

Рејтинзи и пари.

1/8 финале се паднаа јаки натпревари па сите гледаа ЛШ за да ги видат епските дуели.

Во 1/4 финале играат послаби екипи што значи максимална гледаност во Турција на пример. Тука имаш underdog фактор пошто сите ќе навиваат за "послабите" екипи а и навивачите на Реал,Барса,Баерн,Јуве нормално ќе гледаат фудбал навивајќи за своите екипи.

И после 1/4 финалево 100% сум убеден дека Реал ќе игра со Малага/Дортмунд во 1/2 финале. Пошто веќе тешките противници ги поминаа во групи и 1/8 финале па УЕФА не смее да си дозволи Реал и Барса да паднат пред финале.

И лани беше исто. Реал и Барса со послаби противници во нокаут фаза. Во 1/2 финале се одбегнаа за да се исполни влажниот сон на Платини ама среќа Баерн и Челзи беа тука па тоа не се случи.

Лани Баерн-Челзи имаше помала гледаност и УЕФА заработи помалку него ли кога играа Јунајтед-Барса во финале на пример. Сега сигурно нема да си дозволат Реал и Барса да отпаднат пред финале пошто дефинитивно финале Галата-Малага не би им донело профит.

Не дека барам теорија на заговор во сево ова ама така е. Со ова не викам дека УЕФА го поддржува Реал. Истото ќе се случеше и со Јунајтед или пак Челзи доколку другите фаворити беа отпаднати.

(евентуално Барса-Реал може да се паднат во 1/2 финале доколку Баерн помине понатаму па УЕФА да види профит во Германците кои што најмногу ги полнат стадионите)

Јувентус, Барселона, Реал и Дортмунд цепаат полуфинале.

Многу посмешни се овие што викаат дека Малага ќе помине. Ало бе, Дортмунд нема пораз оваа сезона, на Малага и следува ПОТОП
Малага не е Шахтар, да се разбереме...

Коа се играат утакмициве?
Баерн да не е у вторник?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom